İbrahim Yıldırım: “Teşkilatlarımızın samimiyeti bizleri mutlu etti”

AK Parti teşkilatlarının ilk günkü gibi 2002 ruhu ile heyecanlı, azimli ve gayretli olduğunu söyleyen Milletvekili aday adayı İbrahim Yıldırım, yaptığı ilçe teşkilatlarına yönelik ziyaretlerde bu ruhu, samimiyeti  ve heyecanı gördüğünü belirtti. Yıldırım, “Çalışmalarımız kapsamında bütün ilçelerimizi dolaştık. Teşkilat mensuplarımızın gayreti, samimiyeti ve içtenliği bizleri mest etti” dedi.

Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yapmasının ardından Afyonkarahisar’daki ilçeleri ziyaret etmeye başladığını dile getiren İbrahim Yıldırım, bütün ilçeleri ziyaret ettiğini ve teşkilatların 7 Haziran seçimlerine hummalı bir şekilde hazırlandığını vurguladı. Yıldırım, “AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yapmamızın ardından ilçe ziyaretlerimize başladık. Merkez ilçemiz dahil olmak üzere bütün ilçelerimizi dolaşarak ilçe ve belediye başkanlarımızla, ilçe yönetim kurulu üyelerimizle, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ve üyelerimizle, il genel meclisi ve meclis üyelerimizle sohbet ederek kendilerine göreve seçilmemiz halinde, Afyonkarahisar gelecek vizyonumuzdan  veprojelerimizden bahsettik." Ulaşılabilir olmanın ötesinde bizzat sürekli ulaşan olacağını dile getiren Yıldırım, İl ve ilçe başkanlıklarımız ve her üç kademe teşkilatımız ile koordineli çalışacağını dile getirdi. "Gittiğimiz her ilçede bizleri samimi bir ortamda karşılayan ve bağrına basan bütün teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

KÖY ÇOCUĞUYUM AMA İYİ YETİŞTİM

Köyden şehre ekonomik nedenlerden göçen bir ailenin çocuğu olduğunu ifade eden Yıldırım, rahmetli babasının itfaiyeci olduğunu ancak tüm okulları birincilikle bitirerek İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu olduğunu, sonrasında Amerika birleşik Devletleri'nin New York eyaletinde İş idaresi ve finans konusunda yüksek lisans yaptığını anımsattı. Yıldırım, "Dünyanın sayılı firmalarında hep üst düzey görevlerde bulundum. Kendi ticaretlerim de var, Dünya Devi firmalara danışmanlık yapıyorum. Artık bu yatırımlarıve  dünyanın önemli firmalarını Afyonkarahisar'a çekeceğiz." dedi.

TEŞKİLATLARA ÖNEM VERİYORUM

“Partimiz kurulduğu andan itibaren teşkilatlarda aralıksız görev yaptım. Bugüne kadar teşkilatlarda aldığım her görevi en iyi şekilde yapmaya gayret ettim. Fatih İlçe yönetimi, İstanbul il yönetimi ve son olarak da Beşiktaş ilçe başkanı olarak partimize ülkemize hizmet ettim. 3 genel  seçim ve 3 yerel seçim geçirdik ve  hiç bir seçimde aday adayı olmadım. İlk günden beri hedefim Afyonkarahisar'a hizmet ederek, şehrimizi değil Türkiye'nin, dünyanın sayılı şehirlerinden biri yapmaya destek olmak idi.  Şimdi Afyonkarahisar milletvekili aday adayı olarak Afyonkarahisar'lı hemşerilerimin karşısındayım.

SIRA ÖZEL SEKTÖRDE, ESNAFIMIZDA İŞADAMIMIZDA

“Benim rahmetli babamı ve ailemi köyden çıkartıp, İstanbul'a göç ettiren ekonomik sebepleri ortadan kaldırmak için gayret edeceğim. Bu konuda iddialıyım”  diyen Yıldırım “Devletimizin hükümetimizin şehrimize son 12 yılda müthiş alt yapı yatırımları yaptığınıve bu konuda sayın bakanımız Veysel Eroğlu ve tüm geçmiş milletvekili ve belediye başkanlarımız ile tüm teşkilatlara teşekkür ediyorum.  Hükümetimiz yatırımların şehrimize gelmesi için gerekli altyapı hizmetlerinin hemenhemen tamamını bitirdi. Artık üst yapı yatırımlarının özel sektör tarafından yapılacağını ve bunun için gerekli kalifiye iş gücü, hammadde girdi, altyapı, yollar, havaalanı, mevzuat gibi yatırımcıyı cezbeden herşeyin Afyon'umuzda. Knowhow, proje ve finans konusunda varsa eksiklikler bunları temin konusunda çalışmalarının zaten işi gereği yapıyorum.” Bataklıktan Singapur, çölden LasVegas gibi zengin kentler oluşumunun kısa sürede tamamlandığı örneklerin ortada olduğunu belirten Yıldırım Afyonkarahisar'ın  5 ve 10 yıl içinde Türkiye'nin ve dünyanın yıldızı olacağını müjdeledi.

YATIRIMLARA OMUZ VERMEYE GELDİM

18 ilçeyi sıra ile ve heyecanla gezdiğini, teşkilatların da hepsinin anlattıklarından büyük mutluluk ve heyecan duyduğunu gözlemlediğini bildiren Yıldırım;  Çarşamba akşamı da Sandıklı ilçesinde Hocalar ve Kızılören teşkilatlarının katılımı ile bir yemekli toplantı organize ettiğini vuruladı. Yıldırım, “Sandıklı ilçemiz başta olmak üzere Hocalar ve Kızılören ilçe teşkilatlarımızla Sandıklı’mız da bir araya geldik.  100 teşkilat mensubumuz yemeğimize katıldı. Samimi ve güzel bir ortamda geçen toplantıda o bölgeye yapacağımız projelerden ve hizmetlerden bahsettik. Afyonkarahisar’ın önemli bir kavşak noktası olduğunu AK Parti hükümetleriyle başlayan yatırım ve hizmetlerin bu bölgelerde hızla devam etmesi için neler yapacağımızı teşkilat üyelerimize anlattık. Eğer iki dönem sonra tüm Afyonlu hemşerilerim hükümetlerimize, teşkilatımıza ve bana da dua ederse tüm emelim budur" dedi. Yıldırım inşaallah görev alırsa mecliste,  görev almasa da özel sektörde Afyonkarahisar'da yapılanlara yapılacaklara destek olup, omuz vereceğim. "Afyonkarahisar'da her şey var, hava güneş, altyapı, yollar, göletler, ulaşım, işgücü herşey yeterli. Devletimiz görevini yaptı. Sıra bizde"diye devam etti.

AFYON GÖÇ ALACAK

Afyonkarahisar’a yağan yatırım ve hizmet yağmurunasomut projeler üreterek destek vereceğini  anlatan Yıldırım, “Yeni Türkiye Yolunda 13 yıldır gece gündüz zaten çalışıyorum. Ancak artık şehrimiz Afyonkarahisar için çalışacağım.” dedi. Yıldırım, sözlerinde şu ifadeleri kullandı; “Yıllar önce ekonomik nedenler yüzünden İstanbul’a göç eden dar gelirli Afyonkarahisar’lıanne ve babanın oğlu olarak, doğduğum bu topraklara borcumu ödemek ve dua almak amacı ile gece gündüz demeden çalışarak somut hizmetler yatırımlar  üreteceğim. 10 sene sonra Afyonkarahisar göç alan bir il olacak. Marka bir kent olan Afyonkarahisar’ın uluslararası platformlarda ürünleriyle, kültürüyle, tarihi değerleriyle ve güzellikleriyle, sanayisi ve kalifiye iş gücü ile  daha çok yer alacak. Son 12 yılda 10 Milyar TL yatırım ve hizmet alanAfyonkarahisar’a  özel sektör yatırımlarının çok artarak devam edecek. Bu konuda esnafımız, işadamımız ve girişimcimizde üzerini düşeni yapacak. AK Partimizin bu güne kadar yaptığı devrim niteliğindeki icraatları ve yatırımları devam edecek.  Bu kutlu yolda, şimdi yeni bir platformda olacağım ve memleketimizi Türkiye Büyük Millet Meclis’inde en iyi şekilde temsil ederek, Afyonkarahisar’ımıza yağan hizmet yağmurunun devamına projeler üreterek destek vereceğim. Dualarınızı istiyorum. Haydi ‘Hep Birlikte, yeni Türkiye’ye” dedi.

Editör: Haber Merkezi