HALKIN KAYMAKAMI İŞ BAŞINDA

Afyonkarahisar Kızılören Kaymakamı Adem Can, halkın ayağına giderek onları dinliyor ihtiyaç sahiplerinin tüm ihtiyaçlarına kulak veriyor.
 
Kaymakam Adem Can yanında götürdüğü, Sosyal Yardımlaşma Müdür'ü Neslihan Ayanoğlu ile birlikte vatandaşların evlerini ziyaret edip, ihtiyaç sahiplerine devletin şevkatli elinin olduğunu her gün kanıtlıyorlar.
İlçe'de bulunan yaşlı ve bakıma muhtaç aileleri tek tek tespit eden Kaymakam Can, gittiği evlerde yardıma muhtaç yaşlılar için özellikle kış aylarında sıcak su sıkıntısı çeken yaşılar için güneş enerji sistemi takdırdığı yaşlılardan bol bol hayır düası alıyor. Kaymakam Can'nın yardımcı olduğu aileler Kaymakam beyden Allah razı olsun, kış günü soğuk suyla abdest alması çok zor oluyordu, Kaymakamımız sayesinde sıcak suya kavuştuk, Allah razı olsun sizlerden dedi.
 
Yaşlılar başta olmak üzere zor durumda olan ihtiyaç sahiplerini tek tek tespit eden Kaymakam Can ve Sosyal Yardımlaşma Müdür'ü Neslihan Ayanoğlu evlerine gittikleri ihtiyaç sahiplerini yerinde tespit ederek ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyorlar.
HABER VE RESİMLER : AHMET UÇMAK ( A HABER AJANS)
 
Editör: Haber Merkezi