GENEL BAŞKAN BOYRAZ AFYONKARAHİSAR'I ZİYARET ETTİ

Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz ve Kütahya Şube Başkanı Hatice Yakar Afyonkarahisar Şubesine ziyarette bulundu.
 
Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesine ziyarette bulunan Genel Başkan Poyraz Afyonkarahisar'dan oldukça memnun ayrıldı.Gerçekleşen ziyaret'e, Kütahya Şube Başkanı Hatice Yakar'da eşlik etti.Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz ve beraberindeki heyeti, Afyonkarahisar Yaylabağ Belediye Başkanı Niyazi Akgedik tarafından Sefa Termal tehsislerinde ağırlandı.
 
KAPLICALAR VE SICAK SU HARİKA
Kaplıcalardan oldukça memnun kalan Genel Başkan Boyraz , Yaylabağ Belediyesine çok teşekkür ederim, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmemde bu memnuniyeti dile getireceğim, bizlere karşı misafirperverlik gösteren Yaylabağ Belediye Başkanı Niyazi Akgedik beye çok teşekkür ederim, Yağlabağ Termal tehsisleri çok harika İstanbul'a gidince her keze Yaylabağ termal tehsislerinin ne kadar faydalı ve mükkemmel olduğundan bahsedeceğim; dedi.
 
BAŞARILI ÇALIŞMALARINIZI TAKDİR EDİYORUM
Genel Başkan Boyraz, Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Nilgün Akgün'e başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederim, Afyonkarahisar'da engelliler adına faliyetlerinizi yakından takip ediyorum,yakında tekrar seçimler olacak desteğimiz sonuna kadar Nilgün Akgün Başkanımızdan yanadır, başarılı çalışmalarını tadir ediyor, devamını diliyorum; dedi.
 
Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Nilgün Akgün ve Başkan Yardımcısı Faruk Özkara, Genel Başkan Şükrü Boyraz'a yapmış olduğu nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler. Başkan Akgün, Genel Başkan Şükrü Boyraz'ın Afyonkarahisar'dan memnun olarak ayrılmalarından dolayı, mutlu olduğunu ifade etti.
A HABER AJANS
 
 
 
 
Editör: Haber Merkezi