'Geleneksel Haydi Namaza' etkinliği Selçuklu'da yapıldı

 

Afyonkarahisar Müftülüğü 'Geleneksel Haydi Namaza' etkinliği kapsamında 25 Ocak-05 Şubat 2016 tarihleri arasında 7-15 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenen etkinliğin final programı Merkez Uydukent Selçuklu Camiinde öğle ve ikindi namazları arasında yapıldı.

 

Karahisar Gençlik Merkezi olarak programda gönüllü gençlerimizle birlikte bizler de yer aldık. Keloğlan, Nasreddin Hoca ve komşusu, Kaligrafiyle isim yazılması, çeşitli hediyelerle ödüllendirilen çocuklarımıza namaz ve cami sevgisi kazandırıldı.

Etkinlikle ilgili bir açıklamada bulunan organizasyonu sağlayan İscehisar Sanat Ajansı Sahibi Yahya Çelikten de açıklamasında, " İscehisar Sanat Ajansı olarak ilklere imza atmaya devam ediyoruz... Haydi Gençler Namaza programını üslenen İscehisar Sanat Ajansı Nasrettin Hoca, Keloğlan ve komşusu ile gençlerimize öğüt ve nasihat verme maksatlı programı Selçuklu camisinde gerçekleştirildi..."dedi.

İscehisar’da yapılan etkinlik ise Esentepe Camii Haydi Gençler Caminde yapıldı. Program yatsı namazına müteakip yapılan programa ilçe Müftüsü Talha Demirkaya, ilçe Vaizi Sezai Ceyhan ve camii imamları katıldı. Programda emeği gecen ve onbeş tatili camide geçiren gençlere hediyelerde bulunuldu.

Editör: Haber Merkezi