FETO EĞİTİM KURUMLARININ KAPILARINA MÜHÜR
  
  
Afyonkarahisar Belediyesi, FETO Terör Örgütüne mensup eğitim kurumlarının kapılarını mühürledi, sularını kesti, tabelalarını ise söktü…..
     Afyonkarahisar Belediyesi, şehrimizde faaliyet gösteren ve Fetullahçı Terör Örgütüne mensup olduğu tespit edilen ve kanun hükmünde kararnameyle kapatılan eğitim kurumları ve öğrenci yurtlarının kapılarını mühürledi.
 
Belediye Zabıta ekipleri tarafından okullarda ve yurtlarda yapılan mühürleme işleminin yanı sıra su sayaçlarını kesen  Afyonkarahisar Belediyesi, söz konusu binalarda bulunan tabelaları da yerlerinden söktü.
 
Kapıları mühürlenen, suları kesilen eğitim kurumları ve öğrenci yurtlarının isimleri:
 
Özel Afyonkarahisar Boğaziçi Ortaokulu
Özel Osmanbey Okulları,
Özel Zafer Okulları
Özel Asude Orta Öğretim Kız Öğrenci Yurdu,
Özel Nezahat Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu,
Özel Hisar Ortaöğrenim Kız Öğrenci Yurdu,
Özel Kıvam Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu
Özel Afyonkarahisar Ahmet Nedim Soner Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu,
Özel Osmanbey Orta Öğretim Kız Öğrenci Yurdu
Nevbahar Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu
 Özel Kocatepe Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Kurtuluş Şubesi
        15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ),  güdümündeki cuntacı bir grubun ülkemizi karanlığa çekmeye çalıştığını ve Yüce Türk Milletinin tüm refleksleriyle bu terör örgütüne gerekli cevabı verdiğini hatırlatan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, topyekün hareket eden milletimizin, darbecileri inlerinden çıktıklarına pişman ettiğini söyledi.
 
        Afyonkarahisar Valiliği’nden gelen emir doğrultusunda Afyonkarahisar Belediyesi olarak bu hain örgüt ve işbirlikçilerine ait kurum ve kuruluşların kapılarını mühürlediklerini aktaran Başkan Çoban bu alçakların belediye hizmetlerinden faydalanmamaları için su sayaçlarını kapattıklarını ve tabelalarını söktüklerini belirtti.
 
Editör: Haber Merkezi