ESNAF BULUŞMASI MEMNUN ETTİ

Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından organize edilen Esnaf Buluşması toplantısı Bakan Eroğlu’nu mutlu etti.

Toplantı bitiminde bütün oda başkan, yönetim ve denetim kurulu üyeleri, Bakan Eroğlu ile fotoğraf çektirdi. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Milletvekili Av. Ali Özkaya, tüm Esnaf Odaları yönetimleri ile objektiflere poz verdi.

Esnaf Buluşmasının ardından kamuoyundan olumlu tepkiler aldıklarını ifade eden ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, “Sayın Bakanımız, milletvekillerimiz, İGM Başkanımız, il başkanlarımız ve Esnaf Odası Başkanlarımızla bir araya gelmekten son derece memnun olduk. Hem yapılan güzel icraatları anlatma fırsatı bulduk, hem de tüm başkanlarımızla bir araya geldik. Bu anlamda, tüm oda başkanlarımız, yönetimlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Esnaf Buluşmasında objektiflere güzel anlar da yansıdı. Bolvadin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Emet’in torunu Ceylan Emet, Bakan Eroğlu’nun elinden öptü ve gazetecilere poz verdi. Dinar Şoförler Odası Başkanı Yaşar Gülbeyaz da, Bakan Eroğlu ve Milletvekili Özkaya ile fotoğraf çektirdi.

Editör: Haber Merkezi