Engin Ayengin “Koray Aydın” dedi

 Milliyetçi Hareket Partisi MHP’de genel başkanlık yarışı başladı. Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye karşı harekete geçen partinin üç önemli ismi Meral Akşener, Sinan Oğan ve Koray Aydın, MHP’yi yeniden ayağa kaldırmak kolları sıvadılar. Olanüstü kurultay ve Tüzük tadilatı için gerekli olan oyun toplandığını Sinan Oğan duyurmuştu.

Ankara’da ve ülke genelinde genel başkanlık yarışına giren Meral Akşener, Sinan Oğan ve Koray Aydın’ın kadroları ve destekçileri netleşmeye başladı. Daha önce Afyon MHP Merkez İlçe yönetiminde yer alan ve Afyon Belediye Başkan aday adayı olan Engin Ayengin Koray Aydın’ın yanında olacağı netlik kazandı. Bir süredir Ankara’da Koray Aydınla birlikte hareket eden Engin Ayengin, Koray Aydın’ın yanında olduğunu açıkladı.

Afyon’da MHP’nin önemli isimlerinden biri olan Engin Ayengin, “MHP’nin artık hedefi olan, iktidar olmak için yola çıkan bir parti olma zamanı. Girdiği her seçimde hüsrana uğrayan bir parti olmak MHP’ye yakışmıyor. Bunu yapacak güç ve potansiyel Koray Aydın’da var. Bu nedenle ben Koray Aydın’ın yanındayım ve yola onunla devam edeceğim. Bu ülke hiç bu kadar kötü yönetilmemişti, hiç bu kadar kan gölüne dönmemişti, hiç bu kadar dış tehdit altında olmamıştı. Tüm bunlara dur diyecek parti MHP ve Koray Aydın’dır” dedi
Editör: Haber Merkezi