ELİBOL’UN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı İsmail Elibol, Cumhuriyetimizin 91. Kuruluş yıl dönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
İsmail Elibol, “Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu Cumhuriyetimizin 91. Kuruluş yıl dönümünü kutluyor olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Milletin kendisini yönetme yetkisini temsilcileri aracılığı ile kullandığı, hiç bir kesim ve zümrenin yönetim hakkını tekelinde bulundurmadığı, her bireyin eşit olduğu, memleketin en güzel şekliyle yönetilebilmesi için her vatandaşın devlet yönetiminde söz sahibi ve paydaş olduğu sistemin adıdır Cumhuriyet ve Yüce Milletimiz bu ideal yönetim şeklini Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde benimsemiştir.
ELİBOL, “TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET YAŞAYACAKTIR”
Türkiye Cumhuriyeti Devleti, istiklal mücadelesinin ardından Cumhuriyeti kabul etmiştir. Devletimiz, çağdaş ülkeler arasında konumunu belirlediği 29 Ekim 1923 tarihinden bu yana bir çok aşamadan geçmiş ve ciddi kazanımlar elde etmiştir. Bu kazanım ve tecrübelerimizi örnek alan devlet sayısı azımsanmayacak kadar çoktur. Yüce Milletimize Ulu Önder  Atatürk tarafından tevdi edilen ilelebet payidar kalma ülküsü ve hedefinin gerçekleştiricisi yarınımız olan gençlerdir.
Milletimizin her ferdine düşen en önemli vazife; Türkiye Cumhuriyeti'nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü savunmak, Atatürk ilke ve inkılaplarını korumak, her türlü farklılığı zenginlik olarak görmek, huzur ve refah içerisinde yaşama kültürüne katkı sunma gayreti içerisinde olmaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” dedi.
Editör: Haber Merkezi