Elibol Dazkırı’da

Afyonkarahisar Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı İsmail Elibol seçim çalışmaları kapsamında bu gün Afyonkarahisar’ın Dazkırı İlçesinden  başlayarak, Yukarı yenice,Yüreğil, Sarıkavak beldelerini esnafları ve vatandaşları ziyaret etti.

 

Ziyaretlerde esnafların ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Elibol, “AKP iktidarı artık son demlerini yaşıyor. Allah Nasip ederse 7 Haziran’da bu bayrak AKP iktidarından alınacak ve   Milliyetçi Hareket Partisinin çatısı altında hizmet devam edecektir.

 

 Nasip olurda bu bayrağı AKP İktidarının elinden alırsak artık köylümüz, çiftçimiz, vatandaşımız, esnafımız daha rahat bir nefes alacak. Sizlerin sıkıntılarını az çok biliyoruz o nedenle 7 Haziran  Seçimlerinde mevcut AKP İktidarına sandıkta gereken cevabı vereceğinize yürekten inanıyorum” Dedi.

 

Ziyaretlerde her gittiği ortamda vatandaşların ve esnafın sıkıntılarını dinleyip notlar alan Elibol’a Dazkırı’da  yoğun ilgi vardı. Dazkırı ve çevresindeki seçmenler Elibolla tokalaşmak için adeta bir birleri ile yarıştılar.

Editör: Haber Merkezi