Ecer: “Taşeron işçiye kadroda yer vereceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Dr. Mehmet Ecer, Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrikalarda işçilerle bir araya geldi.

 Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Dr. Mehmet Ecer ve merkez ilçe başkanı Kemal Demirkırkan, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Tempo Çağrı Merkezi Baysa, Sesemar’a giderek fabrika yetkilileri ile görüşen ve işçileri ziyaret eden CHP milletvekili adayı, yetkililerden fabrika hakkında bilgiler aldıktan sonra hem yetkililerin hem de fabrikada çalışan işçilerin sorunlarını dinledi, projelerini anlattı.

 İşçilerin merak ettiği soruları yanıtlayan Ecer, “Afyonkarahisar’ı ayağa kaldırmak için, bölgeye kamu yatırımlarının gelmesi için, yoksulluğu yenmek, kentsel dönüşüm adı altında rantsal dönüşümün önüne geçebilmek için sonuna kadar mücadele edeceğim. Görev size düşüyor, mühür sizin elinizdedir. Asgari ücretten vergi almayacağız. Taşeron işçiye kadroda yer vereceğiz diyoruz. Yuhalatıyorlar. Türkiye’nin geldiği hale bakın. Biz resmi kanallarla, aile sigortası vereceğiz diyoruz. 750 TL’lik para yardımını da evin hanımına vereceğiz. Mecliste Afyonkarahisar’la ile ilgili tüm sorunları masaya yatıracağız. Afyonkarahisar’ın ayağa kaldırmak için, bölgeye kamu yatırımlarının gelmesi için, yoksulluğu yenmek, kentsel dönüşüm adı altında rantsal dönüşümün önüne geçebilmek için sonuna kadar mücadele edeceğim. CHP iktidarında asgari ücretler üzerinden alınan vergilerin kaldırılacağız” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi