Ecer: “Ak Parti’liye Duble Hizmet, CHP’liye Eziyet!”

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Mehmet Ecer, Akcaşar Köy halkını ziyaret etti. Ecer, Hiçbir şekilde hizmet alamayan Akçaşar köyü kaderine terk edilmiştir. Yolu asfaltsız, su yok, sokak ışıkları ise yanmıyor bu nasıl “Adalet” ve Kalkınma Partisi’dir. Ak Parti’liye duble hizmet, CHP’liye eziyetir dedi.

 CHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Dr. Mehmet Ecer yaptığı konuşmada, “Sinanpaşa İlçemize bağlı 1200 hanelik Akçaşar köyü adeta doğunun en ücra köyü durumuna gelmiştir. Hizmet alamayan ve kaderlerine terk edilen Akçaşarlı vatandaşlarımızın Ak Parti yerine CHP’ye oy vermelerinden dolayı kasıtlı olarak hizmet verilmemektedir. Yolları asfalt yüzü görmeyen köyümüz, kışın çamurdan, yazın ise tozdan geçilmez hale gelimiştir. Su sıkıntısı yaşanan köyde sokak lambaları dahi yanmıyor. Milletin efendisi olan köylümüze bu ayrımcılığı yapan ve ötekileştiren bu yönetimle ülke tarımı artık batma noktasına gelmiştir. Çiftçimiz ürettiği ürününün değerini bulamamaktadır. Bu ülkenin kaderini hep köylerimiz belirlemiştir bu seçimlerde de öyle olacaktır. Ülkemizin gidişatından memnun olmayan köylülerimiz 7 Haziranda gereğini yapacak AKP'yi sandıkta hezimete uğratacaktır. Halkımızın oylarına ve sandıklara sahip çıkacağına inanıyorum " dedi.

SEÇİMDE GELMESİNLER

Köylerine hiçbir hizmet gelmediğini belirten vatandaşlar, “bu bizim kaderimizmi? Hanği çağda yaşıyoruz. Afyonkarahisar’da Ak Partili bütün köylerine hizmet gidiyor. Camileri bakımlı. Yolları asfaltlı. Sokak ışıkları yanıyor. Su sıkıntıları yok. Bize sıra gelince Akçaşar köyü Cumhuriyet Halk Partisine oy verdi diye bu hizmetlerin hiç birini alamıyoruz. Sadece seçimden seçime hatırlanıyoruz Akp’liler seçim zamanı köyümüze gelerek bize oy verin köyünüze hizmet getirelim diyorlar. Biz hür irademizle yılardır partimiz olan ve asla ondan başka bir partiye oy vermeyeceğimiz Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçmeniyiz. Türkiye Demokratik ve öğür bir ülkedir kimsenin tek elinde değildir asla olmayacaktır. Ak Parti’ye oy vermedik diye Türk devletini kimse kendi çıkarları için kullanamaz. Bu ayıp devletin değil Ak Partinin ayıbıdır. Ak Partililer Köyümüze gelip bizden oy istemesinler bizde satılık oy yok” dediler

Editör: Haber Merkezi