DİŞLİ’DE ÇETİNKAYA’YA MİTİNG GİBİ KARŞILAMA

Afyonkarahisar 25. Dönem Milletvekili adayı Fatih Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında, dün Bolvadin’’in Dişli Beldesine uğradı.

Çetinkaya’ya MHP Bolvadin ilçe Başkanı Süleyman Toker Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilli aday adaylarında Selcen Karaer ve Hasan Göksu eşlik etti. Gitti her yerde ilgi ile karşılanan Çetinkaya ‘ya Dişli kasabası halkı adeta miting havasında bir karşılama yaptı yüzlerce aracın kuyruğa girip Dişli beldesi girişinde Çetinkaya’nın gelmesini bekledi.

Çetikaya’nın Dişliye intikal etmesi ile birlikte, Dün akşam saatlerinde belde de müthiş bir coşku ve kalabalık hakim oldu. Kalabalığı selamlayarak Belde meydanına konvoy eşliğinde ulaşan Çetinkaya burada kendisi için toplanan yüzlerce kişiye hitaben, şu ifadelere yer verdi.”Görüyorum ki Dişli beldemiz bu kutlu yolda bizleri yalnız bırakmamak adına, çoktan yola çıkmış. Buradaki coşkulu kalabalık bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir, AKP’nin kalesi konumunda olan bu beldemizdeki coşkulu kalabalık, inşallah 7 Haziran günüde gereken cevabı sandıkta verecek. Kardeşlerim Çiftçimiz, köylümüz, esnafımız bitme noktasına gelmiştir.

Hükümetin Sosyal Devlet anlayışı ortada

Hükümetin sosyal devlet anlayışı işte ortada, Bizler bu vatanın evlatları olarak bu kötü gidişata artık son vereceğiz bu gidişe dur demek, Milletçe hepimizin boynunun borcudur. Çiftçi, esnaf, vatandaşın durumu içler acısı, temennimiz o ki bu gidişata artık dur demenin vakti gelmiştir bu gidişata dur demek ise sizlerin elindedir.

 Sizler istemediğiniz sürece, onlar o koltuklarda oturamaz işte sizlere bir fırsat önümüzde 7 Haziranda bir seçim var bu seçim sürecinde oylarınızı verirken, lütfen bir kez daha düşünüp geleceğiniz adına oylarınızı verin. Sizlerin değerli vaktinizi almak istemiyorum, o nedenle burada toplanan siz değerli gönüldaşlarımı saygı ile selamlıyor, sizleri yüce Allah’a emanet ediyorum Allah yar ve yardımcınız olsun” Dedi.

Çetinkaya’nın konuşmasının ardından Çetinkaya’yı kucaklamak isteyen ona dokunmak isteyen vatandaşlar izdiham yaşattı. Bunun yanı sıra Çetinkaya belde halkı ile bir süre sohbet etti ardından beldeden yine uzun bir konvoy eşliğinde Özburun’a hareket etti.

 

Editör: Haber Merkezi