Dinar Köylerinden Ali Özkaya’ya Büyük Destek

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Av. Ali Özkaya ve AK Parti Heyeti seçim çalışmaları için Dinar’a bağlı Yaka, Kızıllı, Yapağılı, Yüksel, Kabaklı, Belenpınar köylerini ziyaret etti.

İlk olarak Yaka (Seydimelek) köyü ile seçim çalışmasına başlayan Ali Özkaya burada köylü vatandaşlarla bir araya geldi. Köy çocuklarına oyuncak dağıtan Özkaya, vatandaşların dert ve sorunlarını dinledi.

Bu köyden Kızıllı Köyüne geçen AK Parti heyetine köylü vatandaşlar köylerinde yaşanan bazı sorunları iletti. 21 Mayıs 1864 yılında büyük Çerkes sürgününde Kuzey Kafkasya’nın Tsemezı bölgesinden Dinar’a bağlı Yapağılı Köyüne göç eden Çerkes  vatandaşlarını ziyaret eden Av. Ali Özkaya köy kahvehanesinde bir konuşma gerçekleştirdi. 21 Mayıs’ı hiçbir zaman unutmayacaklarını belirten Özkaya şunları söyledi, ‘Dinar’ımızın iki tane Çerkes Köyü var. Sizlerin köylerine her geldiğimizde çok büyük bir huzur ve dostluk içerisinde kaynaşma sağlıyoruz. İlçenin en temiz ve en güzel köyleri arasında Yapağılı var. Bizler için köylü vatandaşlarımızın dert ve sorunları her şeyden önce geliyor. Köylerinize hizmetlerin devamı için yeniden sizlerin desteğini bekliyoruz’ dedi.

Yapağılı Ziyareti Akabinde Yüksel Köyüne geçen AK Parti heyeti burada uzun süredir yaşanan sulama sorunu ile karşılaştı. Köy muhtarı ve köylü vatandaşlar Irgıllı Sulama birliğinin suyu fahiş fiyata sattığını, bu dertten kurtulmak istediklerini söylediler. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Av. Ali Özkaya sulama sorunu ile ilgili sorunu bildiğini ve yakından takip ettiğini, köylü vatandaşların yararına konuyla ilgili her türlü çalışmaların başlayacağını kaydetti.

Köy Ziyaretlerine Belenpınar ve Kabaklı köyleriyle devam eden Ali Özkaya’yı Kabaklı köyünde erkeklerin yanı sıra bayan seçmenler de karşıladı. Gece saat 23.30’da Kabaklı Köyünde olan Özkaya’yı karşılayan köylü vatandaşlar, seçimlerde sonuna kadar destek vereceklerini ifade etti.

Yapılan seçim çalışmalarına AK Parti Belediye Başkan Adayı Yener Yaşar Emeksiz’de destek verdi.

Editör: Haber Merkezi