Demirkırkan: “Demokrasi için haydi İzmir'e”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan, 15 Temmuz Darbe Girişimi'ne karşı net bir tavır sergilediklerini, bu tavrın 4 Ağustos'ta İzmir'de yapılacak mitingde de gösterileceğini belirtti. Demirkırkan, tüm vatandaşları İzmir'de buluşmaya davet etti
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan, 15 Temmuz Darbe Girişimi'nden sonra 24 Temmuz'da İstanbul'da bir miting düzenlediklerini belirterek darbeye karşı demokratik tavırlarını sergilediklerini kaydetti. Demirkırkan, demokratik ve tam bağımsız Türkiye sloganıyla İzmir'de 4 Ağustos'ta bir miting daha düzenleyeceklerini söyledi. Demirkırkan, şu ifadeleri kullandı:
"15 Temmuz günü yapılan darbe girişiminin ardından, darbe karşıtı tavrımızı net bir şekilde dile getirdik. Olayın hemen ardından 24 Temmuz’da Taksim’de Cumhuriyet ve Demokrasi adını verdiğimiz büyük buluşmayı geniş bir katılımla gerçekleştirdik. Şimdi bu tavrımızı bir kere daha göstermek üzere 4 Ağustos Perşembe günü saat 19.30’da İzmir Gündoğdu Meydanı'nda demokrasi sevdalısı vatanseverlerle bir araya geleceğiz. Demokrasiden, Cumhuriyet'ten ve tam bağımsız Türkiye düşüncesinden yana olan tüm vatandaşlarımızı bu mitinge katılmaya davet ediyorum. Vatandaşlarımız, ücretsiz kalkacak araçlarımız için İl ve İlçe Başkanlıklarımız'a başvurabilirler."
 
Editör: Haber Merkezi