Coşkun Sabah konserine herkes davetli
 
Gün FM’de yayınlanan Gündem programının konuğu Afyon Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt oldu.
Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir’in hazırlayıp sunduğu Gündem programında konuşan Yurt, 16 Kasım Pazar günü Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan Coşkun Sabah konserine tüm halkımızın davetli olduğunu söyledi.
“Engelliler kendilerine inansınlar”
Engelli vatandaşlarımızın evlerinde tek başına oturmamaları gerektiğini belirten Yurt, “Kendilerine inansınlar. Mutlaka evlerinden çıkıp eğitimlerini tamamlasınlar. Bu konuda ailelere büyük görevler düşüyor. Engelli çocuklarından utanmasınlar, onları saklamasınlar. Engelli çocuklarının sosyal yaşama katılmalarına vesile olsunlar. Şans tanındığında tüm engellilerimiz her türlü işte başarılı olacaklardır” şeklinde konuştu.
“Konserimiz 16 Kasım Pazar günü saat 19.00’da”
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ünlü sanatçı Coşkun Sabah’ın katılacağı bir konser düzenlediklerini kaydeden Yurt, “Konserimiz 16 Kasım Pazar günü saat 19.00’da Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek. Ücretsiz olan konserimize tüm halkımızı bekliyoruz. Şarkılarıyla herkesin gönlünü kazanmış olan değerli sanatçı Coşkun Sabah’ın konserini düzenlenmesinde bize en büyük katkıyı Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban sundu. Sayın Başkanımıza bizlere sunduğu destek dolayısıyla teşekkür ediyorum. Engelli vatandaşlarımızla dayanışma için herkesi konserimize davet ediyorum” diye değerlendirmede bulundu.
“Münevvere Yılmaz sponsor bulamıyor”
Afyonlu engelli sporcu Münevvere Yılmaz’ın ülkemizi gülle atmada temsil etmesine rağmen çalışmalarında sponsor desteği alamadığını söyleyen Yurt, “Bu konu bizleri çok üzüyor. Bu konuyu da kamuoyunun dikkatine sunuyorum” dedi.
Yayın sonrası bir süre Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar ile de görüşen Yurt, kendilerine sunduğu destek dolayısıyla Akar’a teşekkürlerini sundu. Akar ise her zaman engellilerin yanlarında olduklarını kaydederek herkesi konserde engellilerimizle dayanışmaya çağırdı.
 
 
Editör: Haber Merkezi