CHP DEN DEĞİRMENAYVALI ÇIKARMASI
CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen "CHP Halkla Buluşuyor" etkinliği 10.02.2012 tarihinde Değirmenayvalı Beldesinde yapıldı. Etkinlik öncesi CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, Merkez İlçe Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan, merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Belde Başkanı Veysel Barutçu, Değirmenayvalı beldesinde görev yapan muhtarları ziyaret ederek beldenin sorunları hakkında bilgi aldılar.Yapılan görüşmelerde özellikle yukarı mahallede su sorunun çözülmediğini, yolların kışın çamur, yazın toz içinde olduğu, alt yapı sorunlarının devam ettiği ve belde insanının ekonomik sorunlarının giderek arttığı ifade edildi. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaretler sonrasında belde de işyeri ve ev ziyaretleri yapıldı.
Değirmenayvalı beldesine erken saatlerde giden Kadın Kolları Başkanı Mesude İntepe, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yeşim Şen, Merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, partili kadınlar ve gençlik kollarına üye gençler evlere ziyarette bulunarak kadınların sorunları hakında bilgiler aldılar, CHP nin politikaları hakkında açıklamalarda bulundular. Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Yeşim Şen; Değirmenayvalı beldesinde kadınların Anadolunun her yerinde olduğu gibi özveriyle çalıştığını ancak emeklerinin karşılığını almadığını belirtti. Yeşim Şen "Partili kadınlarımızın vatandaşlarımızla daha sık biraraya gelebilmesi için çeşitli projeler hazırlıyoruz. Bu gün yaşadığımız güzel anlar bize gösterdi ki, onları evlerinde ziyaret ederek kendimizi çok daha iyi ifade edebiliyoruz." dedi.
"CHP Halkla Buluşuyor" etkinliği Değirmenayvalı halkı tarafından büyük beğeni topladı.
CHP Merkez İlçe Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan bu çalışmayla birlikte CHP Merkez ilçede yerel seçim çalışmalarının başladığını, merkez ilçeye bağlı tüm beldelerde bu etkinliğin devam edeceğini ve sık sık tekrarlanacağını belirtti. Demirkırkan " CHP önümüzdeki yerel seçimlere yönelik ciddi çalışmalar yapmaktadır. Başta Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı olmak üzere merkez ilçeye bağlı tüm belde seçimlerinde başarılı olacağımıza inanıyoruz. Halkımızın beğenisini kazanabilmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. CHP Afyonda kabuğunu kırmıştır. Her alanda halka ulaşmaya çalışamaktadır. Önümüzdeki süreçte halkımızla yakın temas sağlayan bu tür etkinlik ve toplantılarımız devam edecektir." dedi.

Editör: Haber Merkezi