CEVAP VERİN, REKTÖR HOCAM!

Dikkatinizi çekerim;
Afyon Kocatepe Üniversitesinde 144 kişi açığa alınmış.
54’ü akademik, 19’u idari olmak üzere 73 personel de ihraç edilmiş.
Bunlardan 51’i tutuklu, 21 adli kontrollü.
Tutuklular içinde öyle biri var ki: çorbasını içemeyen, zor konuşan, yarı felçli yürüyemeyen, ihtiyacını yardımla gören, bir hoca..
Bir akademisyen “Bu hocanın her tarafı fETÖ’cü olsa ne yazar? Asıl sorumlu kurumun başı, sokakta gerine-gerine geziyor.”dedi.. Bu konuşmaları duyuyor musunuz, kafanızı yastığa koyunca huzur içinde uyuyabiliyor musunuz, hocam?.
Rektör Hocam;
Kendinizi ne kadar çok saklamaya çalışırsanız çalışın, kayıtlar sizi aklayamaz, batırır..
Şimdi tekrar soruyoruz, hocaya;
2011 ‘de Rektörlük seçiminde 124 oy almışınız. Bunun 70 oyu FETÖ’cü diyorlar. Göreve başlar başlamaz, ilk ilanınızda 30 FETÖ’cüyü taltif edip, doçent, profesör yaptınız mı?
2015 Rektörlük seçiminde 224 oy almışınız. Bunun 150 oyu FETÖ’cülerin oyu diyorlar, doğrumu?.
İlk döneminizde sağ kolunuz Prof. Süleyman Taşgetiren’i (tutuklu) Rektör Yardımcısı yapıp, Finans kaynaklı yerlerden sorumlu yapmışsınız. Bütün Üniversitelerde FETÖ finans kaynağı olan bu yerlerden haberiniz var mı, hocam?.
Prof.Süleyman TAŞGETİREN’e bağlı olan yerler: Enformatik Bölüm Başkanlığı, Bilimsel Araştırma Projeler Merkezi, Uluslararası İlişkiler Merkezi, Uzaktan Eğitim Müdürlüğü. Bu süreçten sonra da FETÖ ‘nün finans işlemleri bu birimlerde faaliyet göstermiş. Doğrumu hocam?.
Hemen arkasından, Prof. Mevlüt Doğan (tutuklu-ihraç)da Fen Bilimler Enstitü Müdürlüğüne, Uzaktan Eğitim Müdürlüğüne Doç. Ahmet Gayretli (tutuklu-ihraç), Enformatik Bölüm Başkanlığına Doç.Dr.Sinan Yörük,(tutuklu-ihraç-polis imamı), Bilimsel Araştırma Projeleri Merkezine Prof.Dr. Kağan Üçok (tutuklu-ihraç) Uluslar Arası İlişkiler Müdürlüğüne Ömer Soykasap (ihraç-adli kontrollü) atanmışlar. Farabi Koordinatörlüğü’ne Doç.Fehmi Akın atanmış (ihraç).
Bunların ataması sizin imzanızla olmuş, doğrumu hocam?
Nasıl bu kadar FETÖ’cüyü bir araya getirip, görevlendirdiniz?
Tam isabet yani.. Tamamı FETÖ den ihraç-tutuklu bu adamların!..
Cezaevinde yatanlar suçlu ise, sizin hiç mi suçunuz yok, hocam?
Devlette hiyerarşi vardır. Siz üniversitenin rektörü, ve en üst sorumlusu değil misiniz?
Sormaya devam ediyoruz;
17-25 Aralıktan sonra Prof.Dr. Mevlüt Doğan‘ın (tutuklu-ihraç) Fen Bilimleri Enstitü Müdürlüğü görevi “3” yıllık süresi doluncaya kadar, Fen-Edebiyat Fakültesi-Fizik bölüm Başkanlığı, darbe sonuna kadar devam ettiği doğrumu hoca?.
17-25 Aralıktan sonra Doç.Ahmet Gayretli (ihraç-tutuklu) Uzaktan Eğitim Müdürlüğü’nün Mart-2015’e kadar devam ettiği, Teknoloji Fakültesi’nde Mekotronik Bölüm Başkanlığı’nın ise darbe sonuna kadar devam ettiği doğru mu hoca?.
17-25 Aralıktan sonra  Prof.Dr.Kağan Üçok (tutuklu-ihraç)’un, Bilimsel Araştırma Projeleri Merkez Müdürlüğü’nün Mart-2015 ‘e kadar devam ettiği, Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölüm başkanlığı ve Fizyoloji Anabilim Dalı Başkanlığına darbe sonuna kadar devam ettiği  doğrumu hoca?.
17-25 den sonra Doç.Dr. Sinan Yörük’ün (tutuklu-ihraç-polis imamı), Enformatik Bölüm Başkanlığı’nın, Ömer Soykasap’ın (ihraç-adli kontrollü)  Uluslar Arası İlişkiler Müdürlüğü’nün 2015’e kadar, Doç.Fehmi Akın’ın (ihraç) Farabi Koordinatörlüğü’nün devam ettiği doğrumu hoca?
Hani 17/25 Aralık’tan sonra FETÖ ile mücadele etmiştiniz?
Adamlar darbe girişimi sonuna kadar görevde kalmışlar!
En önemli sorulardan biri:
Rektörlüğün oluşturduğu ekip çok verimli çalışmış!
Şöyle ki;
Doç.Sinan Yörük (tutuklu-ihraç-imam) ile imam Doç.Mustafa Hotamışlı (tutuklu-ihraç-imam), Fen Bilimleri Enstitü Müdürü Prof.Dr.Mevlüt Doğan (tutuklu-ihraç) Fen-Bilimleri Enstitüsünde, asker ve polisler için “İNTERNET BİLİŞİM YÜKSEK LİSANS” programları açmışlar, burada ders vermişler!. Doğrumu hoca?.
Belgeyi alan FETÖ’cü polisler de, bu belgeyle terfi etmişler. Şu an bu belgeleri alan polisler tutuklu. 100’ e yakın öğrenci var diyorlar.  
Öğrencilerin büyük bir kısmı da FETÖ üniversitelerinden gelmiş.
Bu iddialar doğrumu, Rektör hoca?
*******  
Rektör Solak Hoca’nın sorulara cevap vermemesi, kamuoyunda var olan şüpheleri artırıyor..
Hocam;
Bu kadar ciddi ithamlara rağmen susmanız, “sükut altındır..”sözüyle hiç bağdaşmaz..
Cevap vermek için çırpının..
Ancak, çırpınırken daha fazla da, batmayın hocam!..

BELÇİKA-AFYON FETÖ’SÜ..

Brüksel imamı Ali Aktan ve Afyon ayağını neden yazmayı bıraktığımız ısrarla soruluyor.. Söylendiği gibi korkmayız.. Aksine ısrarla yazarız.. 
Sahte imam Ali Aktan’ın, Afyon bağlantısı kimler?
İddiaya göre; Ömer Aktan ve Mustafa Gül..
Ne dönüyor ortada?
İddiaya göre; durmayan, durdurulamayan FETÖ kaynaklı para trafiği!
Top, bi patlasa!