Bocce Turnuvası Şampiyonlarından Valimize Ziyaret.

Yaşlılar Haftası nedeniyle Valiliğimiz koordinatörlüğünde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle Huzurevleri arası Bocce Turnuvası düzenlendi.

Valimiz Aziz Yıldırım turnuvada dereceye giren huzurevi sakinlerini makamında kabul etti. Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, Engelli Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Önal İnaltekin, ASP Gençlik Spor Kulübü Genel Başkanı Gürdal Gümüş, Genel Koordinatör Ozan Gül hazır bulundular.

Ziyaret sırasında bilgiler aktaran Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, Afyonkarahisar Valiliği himayesinde Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında, Huzurevleri arası Bocce turnuvasına 11 ilden 16 takımın katıldığını belirtti. Bu takımlardan 4 tanesinin de Afyonkarahisar’dan katıldığını belirten Sezer, turnuvada toplam 32 karşılaşma yapıldığını, turnuvanın sonunda Uşak Huzurevinin 1., Fethiye Huzurevinin 2., Sandıklı Huzurevinin 3. ve Turgutlu Huzurevinin de 4. ncü olduğunu ifade etti.

Bocce turnuvasına ev sahipliği yapmaktan memnun olduğunu belirten Valimiz Aziz Yıldırım, baş tacı yaşlılarımızın hayatlarını daha iyi şartlarda sürdürmeleri için her türlü imkânın seferber edildiğini, moral ve motivasyonu artırıcı bu tür oyunların yapılmasının yaşlılarımız için çok faydalı ve yerinde olduğunu söyledi. Turnuvaya katılan tüm yaşlılarımıza sağlıklı uzun ömürler temennisinde bulunan Valimiz Aziz Yıldırım turnuvada derece alan huzur evi sakinlerini teker teker tebrik etti.

Editör: Haber Merkezi