Bendler, Türk Kızılayı Afyonkarahisar şubesini ziyaret etti

Şule Özürün Bendler 19 Mayıs 2017'da içinde yine bir sosyal sorumluluk mesajı olacak zorlu bir yol #afyondanvolgaya adını verdiği motosikletle yapacağı seyahat ile ilgili olarak Türk Kızılayı Afyonkarahisar şubemizi ziyaret etti.

Ziyaretinde; geçen yıl yaptığı ve bu yıl yapmayı programladığı yolculuk hakkında bilgi paylaşan Şule Özürün Bendler " motosikletimle, geçen yıl #Afyondannepale adıyla 10.000 km yol yaptım. Bu Yolculuk Afyon’dan den başlayıp İran-Pakistan-Hindistan üzerinden devam ederek Nepal’ de son buldu. Projeyi kamuoyu ile paylaşımımdan itibaren, çok geniş bir destek gördüm ve görmeye devam ediyorum. Çeşitli yerel ve ulusal yayınlarda da projemiz takip edilmiş ve “Afyon’dan bir kadının cesaretli yol projesi” olarak yer verilmiştir. Tüm sosyal medya hesaplarında ‘’ülke Kokusu’’adıyla geçen, yol hikâye ve fotoğraflarım toplamda 10 bin takipçiyle geniş kitlelere ulaşmıştır. Dönüş sonrası da pek çok lise-üniversite ve motosiklet gruplarında ‘’cesaret ve yaratıcılık’’ ‘’kadın farkındalığı’’ başlıklarında sunumlar yaparak gençlere dokunmaya çalıştım. Başarıyla sonuçlanan bu projenin arkasından Kan ve Kök hücre bağışçısı kazanılmasına yardımcı olmak istiyorum. Rotanın Afyon-Zonguldak ‘tan çıkıncaya kadar ve sonrasında Sarp sınırından girişten itibaren Afyon’a kadar daha önceden belirlenen okullarda sizlerin başlattığı ‘’geleceğin kan bağışçısı kazanımı’’ projenizi devam ettirip okullara ziyarette bulunmak ve sosyal medya hesaplarımdan bağış toplanması içinde hesap numaralarınızı paylaşmak istemekteyim. Bu gezim sırasında Türk Kızılayı'na kazandıracağım kan bağışçıları beni mutlu edecek ve ayrıca gezime anlam katacaktır. " dedi.

Şule Özürün Bendler daha önceki projemizde olduğu gibi , #afyondanvolgaya projesinde de sitemde, broşür ve ilanlarda, tüm rota boyunca, giyeceğim giysilerde ve motoruma koyacağım etiketlerde gittiğim her ülkede, kurumlarda ve elçiliklerde ve basın önünde hem Türk Kızılayı’nın gönüllüsü olmak hem de bağış toplanmasına yardımcı olmak isterim diyerek sözlerini tamamladı.

Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail DANIŞTEKİN' de Şule Özürün Bendler hanımefendinin ziyaretlerinden ve herhangi bir maddi beklentisi olmadan üstlenmiş olduğu Türk Kızılay'ına kan ve kök hücre bağışçısı kazandırılması yönünde yapacağı sosyal sorumluluk projesinden dolayı mutluluk duyduk. İyilik yönünde yapacağı bu çalışma çok saygıdeğer bir anlam taşımaktadır. Sayın Şule Özürün BENDLER'e Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi Yönetim Kurulu olarak ve sağlıklarına kavuşmayı bekleyen vatandaşlarımız adına teşekkür eder, bu iyilik çalışmasında ve gezisinde ona başarılar dileriz.

İsmail DANIŞTEKİN

Şube Başkanı

Editör: Haber Merkezi