"BELEDİYESPOR BÜYÜK OLASILIKLA 2. LİG'DE"
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret eden Türkiye Basketbol Federasyonu Altyapı Faaliyetleri Direktörü Samer Şenbayrak, Belediyespor Basketbol Takımının bu sezon büyük olasılıkla 2. Lig'de oynayacağını açıkladı.
Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin ev sahipliği yapacağı Uluslararası 12 Dev Adam Basketbol Okulları Eğitim Kampı ile ilgili görüşmelerde bulunmak üzere ilimize gelen TBF Altyapı Faaliyetleri Direktörü Samer Şenbayrak, Başkan Çoban'ı ziyaret ederek kampla ilgili bilgi verdi. 3-8 Ağustos tarihleri arasında AKÜ BESYO Antrenman Salonlarında düzenlenecek kampa Türkiye genelinden seçilmiş 200 çocuğun katılacağını belirten Şenbayrak, çocukların bütün altyapı gelişimlerini bu kampta yapacaklarını ve başarılı olanları Milli Takıma seçeceklerini söyledi.
   "BELEDİYESPOR CAMİADA KENDİNİ İSPATLADI"
Belediyespor Basketbol Takımının bu sezon çok büyük olasılıkla 2. Lig'de oynayacağını açıklayan Samer Şenbayrak, TBF Yönetim Kurulu'nun konuyla ilgili karanının bugün açıklanacağını söyledi. Afyonkarahisar Belediyespor'un spor camiasında kendini ispatladığını belirten Şenbayrak, "Basketbolda yeni kurulan bir kulübe ilk yıl çekimser yaklaşılıyor. İlk yıl sporcuların aklında, 'şehir nasıldır, yaşayabilir miyim, paramı alabilir miyim" gibi endişeler oluyor. Afyonkarahisar Belediyespor ilk yılında bu çekimserliği kırdı ve şimdi çok rahat transfer yapabiliyor" dedi.
     "KALICI BİR BAŞARI HEDEFLİYORUZ"
TBF Yönetim Kurulu'nun 2. Lig'de oynayacak takımlarla ilgili vereceği kararı sabırsızlıkla beklediklerini belirten Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise bu sezon 2. Lig'de mücadele etmeleri halinde ciddi anlamda tecrübe kazanacaklarını kaydetti. Bir anda parlayıp sönen başarıdan ziyade kalıcı bir başarı hedeflediklerini belirten Başkan Çoban, "2. Lig'de tecrübe sahibi olduktan sonra taraftarımız ve halkımızla bütünleşerek el birliğiyle takımımızı birinci lige çıkartma gayreti içerisinde olacağız." dedi. Şehir merkezinde salon sporları için yeni bir spor tesisi yapacaklarını belirten Başkan Çoban, TBF Altyapı Faaliyetleri Direktörü Samer Şenbayrak'a tesis hakkında bilgi verdi ve proje fotoğraflarını gösterdi.
TBF Altyapı Faaliyetleri Direktörü Samer Şenbayrak'a ziyareti sırasında, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Zeki Kuş, 12 Dev Adam Basketbol Okulları Müdürü Serdar Çelik, Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Arif Özkaya ve 12 Dev Adam Basketbol Okulları Bölge Antrenörü Feyzullah Demirkale eşlik etti.
 
Editör: Haber Merkezi