BELEDİYESPOR 2. LİG YOLUNDA
Türkiye Basketbol 3'üncü Lig D Grubu'nu lider tamamlayan Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı 2'nci Lige emin adımlarla ilerliyor.
Deplasmanda Trakya Üniversitesi Meriçspor'u mağlup eden Belediyespor, evinde de maçı kazanmasını bildi. Takımımız, ilk periyodu 12-11'lık skorla önde tamamladı. Oldukça çekişmeli geçen ikinci periyodu temsilcimiz 34-35 yenik tamamladı.
Üçüncü periyoda farkı attıran Belediyespor, son periyoda 66-47'lik skorla girdi. Maçı 93-66 kazanmasını bilen Afyonkarahisar Belediyespor 2. Lig yolunda ilk 12'ye kalmasını bildi. Karşıyaka Bostanlı ile İstanbul Yıldırımspor'un galibi ile ilk altıya kalmak için mücadele edecek olan ekibimiz 2. Lig yolunda büyük bir avantaj sağladı.
                Yoğun ilginin olduğu maça, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, ATB Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Özbayat, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Ersoylu, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlık, Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan, Kulüp Yöneticileri, Basketbol İl Temsilcisi Rıfat Yağmur ilimiz spor camiasının önde gelen isimleri ile çok sayıda taraftar katıldı. Karşılaşma sonunda büyük bir sevinç yaşayan takımımız, galibiyeti taraftarlarla birlikte kutladı.
Editör: Haber Merkezi