BBP İL TEŞKİLATI SÜLÜMENLİ BELDESİ ZİYARETİ.

Büyük Birlik Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Cemil Çoker,Merkez İlçe Başkanı Yalçın Gümüşdede,Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Süleyman Çağlar,il Yönetim Kurulu Üyesi Seydi Şen ve Erkmen belde başkanı Ekrem Elmas’tan oluşan BBP heyeti Sülümenli Beldesine ziyarette bulundu. 2014 Yerel seçimlerinde BBP Sülümenli Belediye Başkan Adayı olan Harun Dalkıran,Şakir Avcı,Yalçın Eroğul,Ahmet Çetinkaya, kasaba sakinleriyle Sülümenli Gençlerin hazır bulunduğu bir ortamda, çok sıcak bir sohbet eşliğinde Genel ve yerel siyasetle alakalı İstişareler yapıldı.

ÇOKER: GAZETE VE TV’LER BİZE KAPALI.

 Büyük Birlik Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Cemil Çoker burada yaptığı konuşmasında şu konulara değindi:

      Yine haksız ve adaletsiz bir seçime doğru gidiyoruz. Ne yazık ki bozuk siyasi sistem ve cunta anayasası nedeniyle seçim yardımının eşit bir şekilde dağıtılmaması ve yüzde on’luk seçim barajı zulmü ile Seçimlere gireceğiz. Seçimlerin yaklaştığı şu günlerde devlet, AKP’ye eski parayla 300 trilyon,CHP’ye 170 trilyon,MHP’ye 80 trilyona yakın hazine yardımı yapmıştır. Ama Büyük Birlik Partisi ve diğer meclis dışındaki partilere hiç yardım yapılmamaktadır. Peki biz bu devletin ADALETSİZ OLARAK paraya boğduğu partilerle nasıl yarışacağız?.

 

        Dünyada seçim barajının en yüksek olduğu ülke Türkiye’dir. Yüzde on’luk seçim barajı Büyük birlik Partisine Yapılmış bir zulümdür. Ülke genelinde yapılan anketlerde seçim barajı olmasa BBP’ye oy verir misiniz? Sorusuna karşılık kararsızların oyuyla birlikte BBP’nin oyu yüzde 18 çıkmaktadır. Seçim barajıyla BBP’nin iktidar olmasının önü tıkanmaktadır. Allah(c.c.)’ın izniyle 2015 seçimlerinde büyük bir sürpriz yaparak,Teşkilatlarımızın üstün çalışma ve gayretleriyle,Halkımızın teveccühü ile seçim barajını aşacağız. Önemli olan vatandaşımızın Gönlündeki barajı kaldırması lazım.

 

        Genel başkanımız sn Mustafa Destici ile Türkiye’nin işsizliği, yoksulluğu, yolsuzluğu ve bölücü terör gibi sorunlarında hiçbir vebali olmayan Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşlarının Mecliste olması şarttır. Büyük Birlik Partisi’nin, Alperenlerin yönettiği bir ülkede işsizlik olmaz, yoksulluk olmaz,hırsızlık olmaz,kapkaç olmaz, Bebek katili Apo’nun mektubu meclis kürsüsünden okunamaz, Bölücüler devlete rajon kesemez. Eğer bütün bunlar olursa,yapanların canını yakarız. Biz her şeyi Şeffaf olan tek siyasi hareketiz. İdamın geri getirilmesini savunan tek partiyiz.

 

 TAPU SORUNUMUZ ÇÖZÜLMEDİ.

     Sülümenli halkının sorunlarını da dinleyen Çoker,e vatandaşlar Sülümenli’nin alt yapı ve yol sorunlarının büyük ölçüde giderildiğini söyledi. Ancak  Bir çok kasabalının mevcut oturduğu evlerin tapuları yok.Yılardır Sülümenli’de ki tapu sorunu çözüme kavuşturulmamış.. Hatta yerel seçimlerde Bakanımız Veysel Beyin ‘’belediyeyi AKP’ye verirseniz tapu sorununuzu çözeceğiz’’demesine rağmen tapu sorunu çözülmediğini belirterek bu durumun dillendirilmesini istediler. Köy kasaba ve ilçe ziyaretlerine devam ederek her vatandaşımıza ulaşmaya çalışacağız.

Editör: Haber Merkezi