Başkan Yüzügüllü’den Vali Yıldırım’a Nezaket Ziyareti

Seminer, eğitim ve toplantılara ev sahipliği yapan ilimizde ‘Performans ve İstişare’ eğitimini gerçekleştiren Eskişehir Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ve beraberindekiler, Valimiz Aziz Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulundu.
24-26 Şubat 2017 tarihleri arasında Akrones Termal Otel’de gerçekleştirilecek olan eğitim için ilimize gelen ve Valimiz Aziz Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulunan Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü’ye Belediye Başkanı Yardımcısı Hüseyin İlhan ile Belediye Meclis üyeleri eşlik ettiler.
Konuklarını makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Valimiz Aziz Yıldırım, Afyonkarahisar’ın Jeotermal gibi bir hazineye sahip olduğunu, bu değeri en iyi şekilde hemşerilerimizin ve misafirlerimizin faydasına sunulduğunu söyledi. İlimiz için büyük bir kazanım olan termal enerji ve suyunun birçok alanda kullanıldığını vurgulayan Valimiz Yıldırım, oteller ve diğer imkânlar sayesinde misafirlerimizin en iyi şekilde ilimizde ağırlandığını ve bundan da çok büyük mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi.
Valimiz Aziz Yıldırım misafirleriyle yakından ilgilenirken konuklar, misafirperverliğinden ve güler yüzlülüğünden dolayı Valimiz Yıldırım’a teşekkür ettiler.
Anadolu’nun en güzel şehirlerinden biri olan Afyonkarahisar’da olmaktan duyduğu memnuniyeti belirten Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, Afyonkarahisar’ın çok güzel ve sürekli gelişen bir şehir olduğunu belirtti. Bu olumlu etkinin sağlanmasında emeği geçen başta Sayın Valimize teşekkürlerini sunan Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.
Karşılıklı bilgi alış verişinin gerçekleştirildiği ziyaret, Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü tarafından Valimiz Aziz Yıldırım’a Sivrihisar Saat Kulesi maketi takdim edilmesinin ardından sona erdi.
 
Editör: Haber Merkezi