BAŞKAN VEYSEL KARANİ MAHALLESİNDE İFTAR YAPTI

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, zengin-fakir ayırmaksızın tüm mahalle halkının katıldığı iftar programlarına Veysel Karani Mahallesi ile devam etti.

 

                İlk iftarını, Ramazan ayının ilk günü Atatürk Lisesi bahçesinde kurulan iftar çadırında halka birlikte açan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Akçin Mahallesi'nden başlattığı mahalle iftar programlarına devam ediyor.

 

                Akçin Mahallesi'nin ardından, Ataköy ve Sadıkbey, Erenler mahallelerinde, vatandaşlarla birlikte iftar yapan Başkan Çoban, zengin-fakir tüm mahalle halkının buluştuğu iftar programlarını Veysel Karani Mahallesi ile sürdürdü. İsteyen herkesin katılabildiği iftar programına, Veysel Karani Mahallesi sakinlerinin yanı sıra Yenice  Mahallesi sakinleri de büyük ilgi gösterdi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban düzenlenen iftar yemeğine eşi Emine Çoban ve çocuklarıyla birlikte katıldı. Belediye Meclis Üyelerinden Betül Tarkan, Mustafa Albay ve Hüseyin Şehitoğlu da Başkan Çoban’ı yalnız bırakmadı.

 

                Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar programında, mahalle sakinlerine afiyet dileyen Başkan Çoban, Ramazan ayının bütünleştirici yönünü bu iftar programlarında yaşadıklarını söyledi. Ramazan ayı içerisinde, merkeze bağlı 5 mahallede daha iftar programı yapacaklarını kaydeden Başkan Çoban, iftar yemeklerine zengin-fakir tüm mahalle halkının katılabildiğini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi