BAŞKAN ÇOBAN KAMPANYA İÇİN DESTEK TURUNA ÇIKTI
 
         Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Belediyesi’nin, Vestel işbirliği ile başlattığı ‘Ülkemi Seviyorum, Yerli Cep Telefonu Kullanıyorum’ kampanyası dolayısıyla kurumlar ve siyasi partilere ziyaretlerde bulundu.
 
Başkan Çoban, DSİ 183. Şube Müdürü Fatih Kişi, Sondaj Şube Müdürü İsmet Kızıltepe, CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan ve MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karagöz’ü ziyaret etti.
 
Ziyaretlerde Başkan Çoban kampanyanın önemine dikkat çekerek yıllık cep telefonu ithalatının cari açığa olumsuz etkilerinden bahsetti.
 
Başkan Çoban; üretilen her 100 cep telefonunun sadece 3’nün yerli üretim olduğuna dikkat çekerek ülkemizde yerli cep telefonu kullanımını arttırmayı amaçladıklarını söyledi.
 
Başkan Çoban ziyaretlerde CHP Milletvekili Burcu Köksal’a, DSİ 183. Şube Müdürü Fatih Kişi’ye, Sondaj Şube Müdürü İsmet Kızıltepe’ye, CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan’a ve MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karagöz’ün yanı sıra ulaştırılması için MHP Milletvekili Mehmet Parsak’a yerli üretimimiz olan Vestel Marka cep telefonu hediye etti.
 
Editör: Haber Merkezi