Aslan Vali Güner'i ziyaret etti

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Aziz Aslan Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner'i ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Aziz Aslan Vali Hakan Yusuf Güner'i ziyaret ederek Afyonkarahisar'ın sorunları hakkında istişarede bulundu.

Afyonkarahisar'ın konumu itibariyle bir çok avantaja sahip olduğunu ifade eden Aslan, şehrin potansiyellerinin değerlendirilip en iyi şekilde kullanılmasını gerektiğini belirtirken, "Afyonkarahisar konumu itibariyle tüm karayollarının kesiştiği kavşak konumundadır. Mevcut potansiyelin en iyi şekilde kullanılarak ekonomiye ve istihdama katkı sağlanacak projeler üretilmelidir. Bu konuda çeşitli çalışmalarımız var önümüzdeki günlerde kamuoyu ile de paylaşacağız." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Hakan Yusuf Güner ise Aslan'a çalışmalarında başarılar dilerken, Valilik olarak şehrin gelişmesi adına çok sayıda çalışma yapıldığını ve çalışmaların vatandaş odaklı olduğunu sözlerine ekledi.

MHP TEK BAŞINA İKTİDARA GELECEK

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Aziz Aslan Vali Güner'i ziyaretinin ardından Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Erdal Sayar'ı ziyaret etti.

Sayar'la karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Aslan, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğü belirtirken, 7 Haziran Genel Seçimleri'nde MHP'nin tek başına iktadara geleceğini ifade etti.

Sayar ise nazik ziyaretinden dolayı Aslan'a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi