Aslan, STK ziyaretlerine devam ediyor
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Aziz Aslan, STK ve kurum ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Aziz Aslan, ziyaretleri kapsamında ilk olarak Deftardar Yaşar Kısa'yı ziyaret etti.
VERGİ KUTSAL BİR GÖREV
Geçtiğimiz Hafta içeresinde kutlanan Vergi Haftası nedeniyle Defterdar Kısa'yı ziyaret eden Aslan, "Vergi Haftası bir dizi çeşitli etkinlikle kutlandı. Bizde programın yoğunluğu nedeniyle Defterdarımız Kısa'yı meşgul etmek istemedik. Bu sebeple ziyaretimizi yoğunluk bittikten sonra gerçekleştirmek istedik. Verginin ne kadar kutsal bir görev olduğunu biliyoruz. Size ve personelinize başarılar diliyorum" dedi.
Defterdar Kısa ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Aslan'a çalışmalarında başarılar diledi.
KAMU-SEN GÖREVİNİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRİYOR
MHP Milletvekili Aday Adayı Aslan daha sonra Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen'i ziyaret etti. Burada sendikaya bağlı diğer sendikaların şube başkanları ile de görüşen Aslan, "Memur sendikaları memurların hakkını korumak için kurulmuştur. Türkiye Kamu-Sen bu görevi layıkıyla yerine getirmektedir. Yandaş olmadan doğru ne ise söyleyen bu sendikamızı ve üyelerini canı gönülden kutluyorum." dedi.
Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Nizamettin Şenol ise, "Sizin İl Başkanlığı döneminizde yaptığınız başarılı çalışmalara şahit olduk. Milletvekiliği görevi şahsınıza nasip olursa bu çalışmaları Ankara'da da sürdüreceğinizden eminiz" diye konuştu. 
AVM'LER BAKKALLARIMIZIN BELİNİ BÜKÜYOR
Afyonkarahisar Bakkallar Odası Başkanı Cengiz üstün'le bir araya gelen Aslan, "Alışveriş merkezleri mahalle bakkallarımızın belini bükmektedir. Şayet Milletvekiliği görevi şahmıza genel merkezimiz, teşkilatlarımız ve milletimiz tarafından verilirse mahalle bakkallarımızın sesi olacağımıza söz veriyorum." ifadelerini kullandı. 
Oda Başkanı Üstün ise esnafın sorunlarının gerek Afyonkarahisar siyasetinde gereksede Meclis'te daha çok gündeme getirilmesi gerektiğini söyledi. 
STK'LARLA SIK SIK BİRARAYA GELİYORUZ
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Aziz Aslan ziyaretleri kapsamında Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mevlüt Ülker'i de ziyaret etti.
Aslan'ın ziyaretinden duyduğu memmuniyeti ifade eden Oda Başkanı Mevlüt Ülker, birlik ve beraberlik anlayışı yapılacak siyasetin herkes için yararlı olacağını söyledi. Kişilerin, kurumların, siyasilerin birbirine karşı net olması gerektiğini belirten Ülker, 7 Haziran tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinin, Türkiye ve  Afyonkarahisar'a hayırlı olmasını diledi. İyi dilekleri için Mevlüt Ülker'e teşekkür eden Aziz Aslan, esnaf odaları ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile olabildiğince sık biraraya gelmeye özen gösterdiklerini kaydetti. İhmalkar olmadıklarını ifade eden Aslan, siyasette kişilere duyulan ihtiyaca göre tercihlerin şekillenmesi gerektiğini sözlerine ekledi. 
HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR
Aslan, Ülkücü İşçiler Derneği Şube Başkanı İbrahim Ata ve dernek üyeleri ile de biraraya geldi.
Ülkücü İşçiler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İbrahim Ata, Aziz Aslan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Teşkilatlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla bağının hiçbir zaman kopmayacağını ifade eden Aslan, halka hizmetin hakka hizmet olduğu anlayışı ile teşkilatların ve milletin tevdi edeceği hiçbir görevden kaçmayacağını söyledi. Ziyaret sırasında çeşitli konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. 
SPORA VE SPORCUYA HER ZAMAN DESTEK VERİLMELİ
Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Keser ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret eden Aslan, dernek tarafından Afyonkarahisar’da geçmişte kurulan takımların kadro resimlerinden oluşan sergiyi gezdi. TÜFAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Keser ve Yönetim Kurulu üyeleriyle sohbet eden Aslan. spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini belirtti.

Editör: Haber Merkezi