AKAGÜNDÜZ’DEN GAF- ŞOV!..

Kendisi muhtar bile seçilemediği halde muhtarlar derneği başkanı olan ve kendisini Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkanı olarak tanıtan Süleyman Akagündüz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun borsa salonunda yaptığı toplantıda şov yaptı.

NTV kanalının toplantıyı naklen vermesiyle Akagündüz’ün toplantıda olduğunu gören bakkal Ahmet’in “senin orada ne işin var?” sorusuna “sen önce demokrasiyi öğren” dediğini, ancak; Akagündüz’ün mikrofonu eline alınca telefonu açanın Ak Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven olduğunu ima etmesi üzerine naylon başkanın yalanı ortaya çıktı.

Haberin, aşağıda izleyeceğiniz videosunda kendisini Federasyon başkanı olarak tanıtan Süleyman Akagündüz’e, konuyu sorduğumuzda telefon edenin Bakkal Ahmet olduğunu ifade ederek, gaf yaptığını kabul etti.

Ak Parti İl Başkanı Av.İbrahim Yurdunuseven’le toplantı öncesi hiç konuşmadığını belirten Akagündüz’ün, şov yaptığı ortaya çıktı.

Daha sonra telefonla konuştuğumuz Ak Parti İl Başkanı Av.İbrahim Yurdunuseven, “Ben Akagündüz’le toplantı öncesi hiç konuşmadım. Bizim toplantılarımıza katılmayanlara biz neden katılmıyorsun diye sorma hakkımız yoksa, karşı görüşlerin toplantısına katılacaklara müdahale etme gibi bir teşebbüsümüz, telkinimiz asla olamaz. Kılıçdaroğlu’na demokrasiyi öğret diyen şahıs, demokrasi olmasa oraya nasıl katılabilecekti? Akagündüz’ün konuşmasını esefle karşıladım..” dedi.

Muhtar bile seçilemeyen Afyon Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Akagündüz’ün video konuşmasını aynen aktarıyoruz:

‘Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkanı Süleyman Akagündüz.Afyonkarahisarımıza, demokrasinin kazanıldığı topraklara hoş geldiniz.Değerli Başkanım şimdi bak siz burda konuşurkan televizyonlarda insanlarımızı gösteren televizyonlar insanlarımızı göstermiş sayın Başkan nerde, nerdesin diyor bana. Ne işin var diyor bana. Ben buraya muhtarımla beraber, sağolsun İl Başkanımız tek tek kendisine söyledim davet ettirdim muhtarlarımız burada var, ama hepsi değil. Daha çok gelmek isterdik. Demokrasiyi nası öğretcesez ona göre kelimelerinizi daima televizyonla da 16’sına kadar öğretmenizi sizden rica istiyorum. Sayın Genel Başkanım Türkiyemiz hakkaten bi süreçten geçiyo. Evet Hayır’dan başka, işi aşı olmayan gençlerimiz, insanlarımız var iken, sabahleyin kalktığı zaman çocuğuna bir dilim ekmek, kaveye gittiğim zaman çay parası cebinde olmayan insanları hiç düşünen yok. Bunu ben iktidara da söylüyorum, muhalefete söylüyorum. Kardeşim sen evet çıkarsan nolcek, hayır çıkarsan nolcek? Benim vatandaşım sokakta aç gezerken bunun bizim yanımızda ben şahsen başkanı olarak hiç bir anlamı yok. Onun için bizim bu sorunlarımızı televizyonlarda anlatmanızı sizden rica ediyorum. Saygılar sunarım.’

Editör: Haber Merkezi