AK Parti İl Başkanlığından Valimize Nezaket Ziyareti.

 Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve Yönetim Kurulu Üyeleri Valimiz Hakan Yusuf Güner’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri ve parti temsilcileri hazır bulundular.

AK Parti İl Başkanlığı olarak Afyonkarahisar için yapılan çalışma ve faaliyetler hakkında bilgiler veren İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Valimiz Hakan Yusuf Güner’in nazik kabullerinden dolayı teşekkür etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Valimiz Hakan Yusuf Güner ise Afyonkarahisar için bir çivi çakacak olan hangi siyasi parti, hangi sivil toplum örgütü, hangi fikir ve görüşe sahip iş adamı ile hangi kurum ve kuruluş olursa olsun Valilik kapılarının açık olduğunu, ayrıca Afyonkarahisar ilini ileriye taşıyacak ve daha yaşanılabilir hale getirecek olan herkese devlet elinin uzatılacağını belirtti. Afyonkarahisar için kurum ve kuruluşlar içerisinde uyum içinde ve önemli hizmetlerde bulunan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’nin şahsında partide görev alan herkese teşekkürlerini ileten Valimiz Hakan Yusuf Güner, ilimiz için üreten, inşa eden ve olumlu yönde köklü değişiklikler ortaya koyan herkese Valilik olarak destek verileceğini sözlerine ekledi.

 

Editör: Haber Merkezi