AFİMED, REKTÖR PROF. DR. SOLAK’I ZİYARET ETTİ
Afyonkarahisar İnternet Medyası Radyo ve Televizyonlar Derneği (AFİMED) heyeti, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı ziyaret etti.
 
Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette, dernek başkanı Ömer Elçi ile birlikte Arif Yağcı, Ahmet Birliktir, Yılmaz Ekmekçi, Nurullah Maral ve İdris Özek hazır bulundular.
 
Ziyaretin başında, Elçi, Rektör Solak’a, günün anısına nostaljik bir radyo hediye etti.
 
Ziyarette, son 3 yılın içinde üniversitede yapılanları, yatırımları, yeni tesisleri anlatan Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak, “Afyonkarahisar için hayal denilebilecek işlere, yatırımlara, tesislere imza attık. Artık, AKÜ dünyaca ve ülkemizce bilinen bir marka haline getirilmiştir. Gelecek için de çok büyük projelere, yatırımlara imza atacağız. Projelerle gittiğimiz zaman devletimiz, devletimizin ilgili kurumları her yönden tam destek sağlıyor.” dedi.
 
Solak, şehrin artık üniversitesine sahip çıktığını belirterek “Küçük işlerle uğraşacak vaktimiz yok, büyük işler, büyük hedefler, büyük projeler peşindeyiz. Sizler de internet medyası, radyolar ve televizyonlar olarak üniversitemizin yanında olun. Bundan sonra sizlerle daha iyi iletişim içinde olacağız. Şehrimize, markalarımıza, üniversitemize sahip çıkalım, katkı verelim, yapıcı eleştirilere açığım, ama lütfen üniversitemizi yıpratmayalım, bu şehir, bu üniversite hepimizin” dedi.
 
Ziyarette konuşan AFİMED Başkanı Ömer Elçi “Bu şehre yapılan en önemli yatırımlardan birisi üniversite. Her zaman üniversitemizin yanındayız, şehrimizi için, markalarımız için, üniversitemiz için bize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.
 
Bir saat süren ziyaretin ardından Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak, AFİMED heyetine üniversiteyi tanıtan bir set hediye etti.
Editör: Haber Merkezi