AB Dış İlişkiler Eğitimine Katılanlara, Belgeleri Verildi.
 Valimiz Hakan Yusuf Güner’in kurum ve kuruluşların en az iki projenin olması gerektiğini belirtmesinin üzerine, kurum ve kuruluşlar proje hazırlama çalışmalarına başladılar. Bu kapsamda kurum ve kuruluşların daha etkin proje hazırlamaları için yine Valimiz Hakan Yusuf Güner’in talimatıyla AB Dış İlişkiler ve Proje Koordinatör Merkezi tarafından bazı kurum ve kuruluşlara ‘Uygulamalı Proje Döngüsü Yönetimi’ eğitimi verildi.
13-17 Ekim 2014 tarihleri arasında Gençlik Merkezi Eğitim salonunda verilen eğitimde başarılı olan katılımcılara katılım belgeleri Valimiz Hakan Yusuf Güner tarafından verildi.
Valilik makamında gerçekleştirilen sertifika töreninde bilgi veren AB Dış İlişkiler ve Proje Koordinatör Merkezi Yetkilisi Ali Ertürk, kurum ve kuruluşların daha verimli, daha etkin ve daha başarılı projeler hazırlaması için İl Nüfus Vatandaşlık Müdürlüğü, Müftülük gibi bir çok kurum ve kuruluşa proje hazırlama eğitimi verdiklerini, yaklaşık 5 gün süren eğitimde projenin konu seçimi, konunun projeye dökülmesi ve uygulanması gibi konularda uygulamalı olarak bilgiler verdiklerini aktardı.
Afyonkarahisar Valiliği AB Dış İlişkiler ve Proje Koordinatör Merkezi yetkili ve çalışanlarına göstermiş olduğu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eden Valimiz Hakan Yusuf Güner; “Dünya giderek büyüyor ve gelişiyor, Türkiye’de bu büyüme ve gelişimden en iyi şekilde faydalanmakta olup artan bir ivme ile gelişmeye devam ediyor. Bu gelişimin bir parçası olmak sizlerin eğitimleri, bilgi ve beceri kazanmaları bizler için çok önemli. Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ve Zafer Kalkınma Ajansı gibi kurum ve kuruluşlarca eğil kişiler tarafından hazırlanan projelere destek veriliyor. Sizlerde ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz için çok önemli olan proje hazırlama konusunda bilgi ve beceri kazandınız. İnşallah sizler çok güzel faaliyetler göstereceksiniz. Bu anlamda sizleri kutluyorum.”dedi.
Belgelerin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Valimiz Güner, eğitiminde başarılı olan katılımcılara, katılım belgelerini verdi.
Eğitimde başarılı olan ve katılım belgelerini alan kursiyerler kurumlarının çalışmaları doğrultusunda hizmet kalitesini artırmak ve ilimize birçok anlamda katkı sağlamak amacıyla kendilerine verilen eğitime vesile olan Sayın Valimize, AB Dış İlişkiler ve Proje Koordinatör Merkezi Yetkilisi Ali Ertürk ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
Editör: Haber Merkezi