5. GELENEKSEL ÜNİYURT HOŞGELDİN PARTİSİ
Üniyurt Özel Öğrenci yurtları 2014-2015 akademik yılının açılışını ve öğrencilerinin gelişini büyük bir parti kutladı. Partiye hem Üniyurt’tan hem de dışardan yaklaşık 1500 öğrenci katıldı.
Partide İlk olarak ÜniyurtRock Grubu AlcaenThe Fire sahne alarak eğlenceyi başlattı. Ardından hediye çekilişi ile Tablet, Ehliyet, Dans kursları gibi büyük hediyeler dağıtıldı. Eski Öğrenciler memnuniyetlerini dile getirmek için, Yurt Müdürü Uğur Saraç’a sürpriz yaparak bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi.
İzmir’den davet edilen Grup Odak ‘ınsahne şovları ile öğrenciler eğlencenin doruklarına çıktılar. Müthiş performansları ile geceye damgasını vuran Grup Odak, sahnede devleşerek gece yarısına kadar sahnede kaldılar. Ardından DJ Salih mikserin başına geçerek, öğrencileri ritimin coşkusuna bıraktı. 1 saat kadar sahnede kalan DJ Salih ile Dans edip çılgınca eğlenen öğrenciler, dağıtılan 2000 adet Redbull ile geceyi sonlandırdılar.
Grup Odak; “ Afyon’da olmanın mutluluğunu yaşadıklarını, böyle enerjik ve coşkulu bir öğrenci kitlesi ile birlikte olmanın en az onlar kadar kendilerine de heyecan kattıklarını” belirtti.
Öğrenciler Gecenin sonunda yaklaşık 100 adet dilek feneri uçurularak yeni yıl için hep birlikte dileklerini tuttular.
Yurt Halkla ilişkiler Uzmanı Şehriban Koluaçık “ 1 sınıf öğrencilerimiz, henüz daha çok yeni. Amacımız onları biraz rahatlatıp eski öğrencilerimiz ile kaynaştırmak. Yaptığımız ve yapacağımız her türlü etkinliğin tek amacı öğrencilerimizin mutluluğu… Biz Üniyurt olarak onların yeni ailesiyiz ve her yenilik onların ve velilerimizin memnuniyeti için. İleriki süreçlerde sizlerde göreceksiniz ki sosyal ve Kültürel olarak Üniyurt Öğrencisini her yerde ayırt edebileceksiniz. ” diye belirtti. 
 
Editör: Haber Merkezi