23. Ak Parti İstişare Ve Değerlendirme Toplantısı Afyonkarahisar'da Yapılacak
31 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında yapılması planlanan 23. AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın Afyonkarahisar'da gerçekleştirileceği belirtildi.
Toplantı ile ilgili konuşan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunseven, il teşkilatı olarak kampa hazırlandıklarını ifade ederek, bu toplantının Afyonkarahisar'da yapılmasının kentin tanıtımına da büyük katkı sağlayacağını söyledi. Toplantının ikinci defa Afyonkarahisar'da yapılmasından büyük memnuniyet duyacaklarını kaydeden Başkan Yurdunseven, "23. Milletvekilleri istişare toplantısı ikinci defa Afyonkarahisar'daki otellerimizde yapılacak. Bu bizim için büyük bir gurur vesilesi. Bu sayede hem Afyonkarahisar'ı tüm Türkiye tanımış oluyor. Daha önce biliyorsunuz bu toplantılar Kızılcahamam'da yapılıyordu bu toplantılar. Ama ikinci defa olmak üzere ve bundan sonrada devamını sağlamak üzere çalışmalarımız devam edecek. İnşallah Afyonkarahisar'daki Termal otellerimizde istişare toplantısı yapılacak. Şuana kadar program hakkında bizlere detaylı bir bilgi gelmedi ama 31 Ekim-2 Kasım tarikleri arasında Afyonkarahisar'da olacaklarını biliyoruz. Hatta en son Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımızda da AK Parti Teşkilat Başkanımız Süleyman Soylu, 'Afyonkarahisar'dayız' diye deklare etti. Biz 31 Ekim'i bekliyoruz. Afyonkarahisar teşkilatı olarak onları ağırlamak için gerekli çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şu anda tabii genel merkezimizin bizlere program göndermesi gerekiyor, o program çerçevesinde hareket ediyoruz" dedi.
Öte yandan toplantının geçen yıl gerçekleştirilen NG Güral Afyon Termal Otel'de yapılacağı ve kampın gerçekleştirileceği otelin çevresinde bulunan Budan Termal ve Anemon Otel'le de görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.
 
 
Editör: Haber Merkezi