Bakan Eroğlu'nun Oğlu Evlendi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun oğlu Mehmet Eroğlu, Zeynep Akdal ile evlendi.

Haliç Kongre Merkezi'ndeki nikaha gelen davetlileri, Eroğlu ve eşi Hatice Eroğlu, kapıda karşıladı.Ak Parti Afyon il başkanı İbrahim Yurdunuseven ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’da nikahta bulundu.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan törende konuşan Veysel Eroğlu, konuklarına katılımları için teşekkür ederek, yeni kurulan yuvanın hayırlı olmasını diledi.

Nikahta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gönderdiği "Malatya'daki programım sebebiyle nikah merasiminize katılamıyorum. Zeynep kızımız ve Mehmet oğlumuzun nikahını tebrik eder, Cenab-ı Allah'tan iki cihan saadeti dilerim. Ailelere ve davetlilere selam ve muhabbetlerimi sunarım" şeklindeki mesajı okundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kıydığı nikahta, makine mühendisi Mehmet Eroğlu ile Sevilay-Recep Akbal çiftinin kızı iç mimar Zeynep Akbal hayatını birleştirdi.

Çiftin nikah şahitliklerini 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan yardımcıları Bülent Arınç ve Numan Kurtulmuş yaptı.

"Sayı ve rakam telaffuz etmiyorum"

Abdullah Gül, nikahlarında şahitlik yapmaktan büyük gurur duyduğunu belirttiği çifte başarı diledikten sonra mikrofonu Kurtulmuş'a uzattı.

Kurtulmuş, "Eskilerin bir sözü var. Allah bütün umduklarını nail etsin, bütün korktuklarından emin kılsın. Bu dünyada ve öbür dünyada mutlu mesut olmalarını diliyorum" diye konuştu.

Arınç ise çifti tebrik ederek, "Allah, ömür boyu huzur, mutluluk içinde yaşamayı nasip etsin. Güzel evlatlar nasip etsin. Sayı ve rakam telaffuz etmiyorum. Cenab-ı Allah inşallah gönüllerinden geçtiği kadar birbirinden hayırlı, birbirinden güzel evlatlar nasip etsin. İnşallah ömürlerini güzel geçirsinler, bir yastıkta kocasınlar" ifadelerini kullandı.

Törene çiftin yakınları ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, THY Genel Müdürü Temel Kotil, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, işadamı Nihat Özdemir, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, çok sayıda AK Partili milletvekili, belediye başkanı, il ve ilçe başkanları katıldı.

Editör: Haber Merkezi