Dinar’a 4 Yıllık Yüksek Okul Geliyor

Yüksek Okul’un Onayı Geldi

02 Eylül 2016 Mahalli Gazetelerimiz ve sitelerinde yukarıdaki başlığı görünce bizler gibi öğrencileri ve velilerini çok sevindirmişti.

Nihayet öğrenci sayısı devamlı azalan Yüksek okulumuzun öğrenci sayısı artacak diye sevindik ve sevindiler.

Haberdeki tarihe bakarsak tam 1,5 yıl geçmiş; İki yıla dolmasına az bir zaman kaldı hala yeni bir sevindirici haberi duymadık. Ne mahalli gazetelerimizde ne sitelerimizde sevindirici bir haber yok.

Haberde ‘Onay geldi haberinin ardından açılması beklenen Bu 4 yıllık Yüksek Okulun içerisinde İnfaz Koruma Memurluğu, Zabıt Kâtipliği, İdari Müdürlük (Adliye Müdürü, Ceza Evi Müdürü vs. gibi) bölümleri yer alacak. Bu bölümler sayesinde Dinar’da öğrenci sayısı artmakla beraber çevresine de son derece olumlu katkıları olacak. Hükümetimiz ve devletimiz olarak eğitim ve öğretime çok ayrı bir önem veriyoruz. Geleceğin, memurlarının ve idarecilerinin Dinar’da eğitim görmesi bizleri de çok mutlu edecektir” müjdesinin sonucu ne oldu?

Avucumuzu mu yaladık. Sayın Milletvekilimizin bu haberinden bir cevap bekleniyor. Site yönetimcilerimiz sonucu gelmeyen haberi neden yayında tutuyorlar. Haber olumsuzsa haberi kaldırın hala UMUT’ LA bakıp okumayalım.