Real Aktüel insert bu hafta da dolu dolu

 

Real Market, Türkiye’de süpermarket denilince ilk akla gelenlerden. Real Market her hafta indirimlerini ve broşürünü ismiyle duyuruyor. Real indirimleri ve Real Market broşürleri hakkında detaylı bilgi veren yazımıza başlıyoruz.

Almanya’nın en büyük hipermarketlerinden Real Market uzun bir süredir Türkiye’de de faaliyet gösteriyor. 1992 yılında Almanya’da kurulan Real, 1998 yılında da Türkiye’deki ilk şubesini açmıştı. Real Market insanlar tarafından o kadar benimsenmiş olmalı ki geçen bunca zamana rağmen ayakta kalmayı başarmış.

Kısa bir süre önce el değiştiren Real Market’i Türkiye’nin bilindik marketlerinden Beğendik satın almıştı. Çalkantılı bir dönem geçirmesine rağmen günümüzde hizmet vermeye devam eden Real’in market sayısının ne olacağı ise merak konusu. Real Market, günümüzde İstanbul, Ankara, Kocaeli ve Konya şehirlerinde faaliyet gösteriyor. Real hipermarketler zinciri müşteri odaklı alışveriş anlayışını Türkiye ile tanıştıran ender markalardan birisi. Bu anlamda rakiplerine de örnek oluyorlar diyebiliriz.

Real marketten bahsetmişken Real indirim döneminden ve Real broşürlerinden de bahsetmemek olmaz. Müşterileri tarafından ‘Real aktüel insert’ olarak da bilinen bu Real broşürleri genellikle 15 günde bir yayınlanıyor ve binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Real, indirimlerini ‘haftalık fırsatlar’ ve ‘fırsat broşürü’ olarak duyuruyor. Bunların haricinde Real Market’in ‘banka kampanyaları’ da bulunuyor.

Bir ayda çok sayıda indirim yapan Real, özellikle iki büyük indirim ve kampanyaları ile dikkat çekiyor. Her ayın 2’sinde başlayan ilk indirim dönemini ayın 16’sında bitiren Real Market, diğer indirim dönemini ise ayın 23’ünde başlatıp 31’inde sona erdiriyor. Real indirim dönemlerinde binlerce insan alışveriş için süpermarketlere koşuyor dememiz abes kaçmaz sanırım. Öyle ki Real Market indirimli ürünlerini duyurduktan kısa bir süre sonra bile mağazalara çok sayıda insan akın ediyor.

Real Market’ten ve Real market indirimleri ile Real broşüründen bahsetmişken isimli siteden bahsetmeden olmaz. Real aktüel denince ilk akla gelen sitelerden olan Aktüel Broşür, bugün birçok marketin indirim dönemlerini kullanıcılarına ilk duyuran site olarak dikkat çekiyor. Real broşürü ve Real indirim fırsatları için ayrı bir çaba gösteren bu siteyi takip etmenizi tavsiye ederiz. Real broşürü ve Real kataloglarındaki fırsatları Facebook sayfasından duyuran bu siteyi takip ederek çok daha ucuz ve uygun bir alışveriş yapabilirsiniz. Bu açıdan alışveriş yaparken tasarruf etmeniz de mümkün.

 

 

Editör: Haber Merkezi