Etek Modelleri

Tesettür giyimde tesettürlü kadınların istek arzu ve zevklerine göre şekillenen tesettür modası oldukça şık bir çizgi yakalamıştır. Bu şık çizgi içinde etek modeller ve kombinlerde oldukça dikkat çekmeye başlamıştır. Tüm etekmodelleri için https://www.modesta.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Tesettür Etek Modelleri

Kombini yapılan eteğin üzerine şık bir tunik ya da bol bir gömlek ile uyumlu bir kombin sağlanırken takım olarak alınan etek tunik modelleri ise kendinden kombinlidir. Etek modellerison zamanlarda oldukça tercih edilen bir parçadır. Asimetrik kesimler, kumaşına göre işlemeli veya düğmeli modelleri vardır. Kot kumaşına uygulanan etek kesiminde oldukça spor duran bir çizgi yakalarken normal kumaşa uygulanan etek kesimlerindeki daha ağır bir çizgi yakalanır.

Tesettür Etek Modelleri Nasıldır?

Etek modelleripileli kesimleri ile kalın kumaş üzerine nakış işlemeleri ile kalem etek ve balık etek modelleri ile çeşitlilik gösterir. Renk çeşitleri ve modelleri ile her kadının istediği modelde etek bulması ve kombinlemesi mümkündür. Etek seçiminde dikkat edilmesi gereken nokta bedene çok yapışmayan bir kumaş kesimi olmalıdır.

Editör: Haber Merkezi