Adidas Stan Smith: Herkesin Tercihi

İlk olarak 1971 yılında tenis ayakkabısı olarak tasarlanan ve adını ünlü tenisçi Stan Smith’den alan ayakkabılar, Adidas tarafından 2014 yılında yenilenerek tekrardan piyasaya sürüldü. Yeni çizgileri ile beğeni toplayan ayakkabı ilk senesinde 40 milyon rakamlarını geçti. Bu sayı; 22 milyon satış ile daha önceden rekorlar kitabına girmeye hak kazanan adidas stansmith

ayakkabısının yeni başarısı oldu.

Tenis Kortlarından Sokak Modasına Adidas Stan Smith

Adidas Stansmith; spor ayakkabı rahatlığıyla şık ve tarzlığı bir araya getiren öncü modellerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Her yaştan kişinin hem günlük hayatta hem de özel günlerinde kullandığı aksesuarı konumuna gelen Stant Smithler deri üst yüzeye sahiptir. Ayakkabının yanlarında delikli şekilde 3 bant bulunur. Adidas’ın klasik üç çizgsi ayakkabıya bu şekilde yansıtılmıştır. Ayakkabının topuk kısmında farklı renkte şerit bulunur. Bu şeritte Adidas logosu yer alır ve zarif bir duruş katar.

Adidas Stan Smith Sahibi olmak

Kauçuk dış taban ve havlu iç taban tasarımı ile karşımıza çıkan klasik Stan Smitler beyaz renktir. Topukta bulunan şerit yeşil, mavi, kırmızı, siyah renklerden oluşur. Ayrıca desenli şerit de tercih edilebilir. Adisas Stan Smit’lerin çok olmasa da başka renkleri de bulunur. Adidas Stansmith terciihini yapmak isteyen sneaker severler, bu ayakkabıya avantajlı ödeme, kargo ve ücretsiz değişim seçenekleriyle krofesyonel.com/adidas-stan-smith/ adresini ziyaret ederek sahip olabilirler.

Editör: Haber Merkezi