YALAKALIĞA DEVAM EDİN…

Fetö/Pdy terör örgütüne hala destek veren saray bozması-cariye torunu hacı efendi başta olmak üzere, diğer paralel beslemelerin dikkatine:
Zamanın Genel Kurmay Başkanını kurduğunuz kumpaslarla terör örgütünün başı gösterip içeri attığınızda…
Astsubayları, polis memurlarını, öğretmenleri, sağlıkçıları ilçe imamlarına, rütbeli polislerle subayları, okul müdürlerini, doktorları il imamına, paşaları, emniyet müdürlerini, profesörleri, rektörleri  kolejlerle-dershaneleri bölge imamına,  bağlamayı tasarladığınızda..
Kaymakamları, valileri, savcıları hakimleri ışık evlerinde yetiştirip kritik noktalara atadığınızda…
Başta telefon dinlemeleri olmak üzere şantaj kasetlerini ayarlayan istihbarat elemanlarını kendi çıkarlarınız doğrultusunda kullandığınızda…
En değerli en kıymetli arsaları, binaları beleşe aldığınızda…
Yurtdışına kaçan savcı, hakimlerin kurdukları düzmece delillerle, sahte gizli tanıklarla yüzlerce kişiyi suçsuz yere zindanlara tıkıp, hayatlarını kararttığınızda…
Sınav sorularını kendi adamlarınıza dağıtıp, diğer insanların hakkını yediğinizde…
Velhasıl…
Ordusundan medyasına, üniversitesinden sivil toplum örgütlerine, sermayesinden sendikalarına, kurumlarından kavramlarına, yasalardan anayasaya kadar ne varsa allak-bullak etmediniz mi?
İşte, devletin görevi ve yetkisinde olanları sizler yapmaya kalktığınız için size paralel denildi...
Öte yandan: Müslümanların en can alıcı noktasından girdiniz, dini alet ettiniz.. İmanlı, inançlı insanların çoluk çocuklarının nafakasında kestirip “himmet” adı altında paralar topladınız… Hesapsız-kitapsız, makbuzsuz..
Paralel karşıtı olarak biz, imanlı-inançlı insanları cemaat şemsiyesi altında sömüren: murahhas üye, imam, bölge imamı ve dernek yöneticilerine karşıyız…
Devleti ele geçirmeye çalışanlara araç olanlara karşıyız..
İmanlı-inançlı kardeşlerimizi kandıranlara karşıyız..
Karşı olmayanlar: siz yalakalığınızı yapın, paralel yapıya destek olmaya devam edin..

******** 

Gelelim saray bozması, cariye torunuyla, Mehmet’in Apti’sine…
Ülkede, ünlü kişilerden Boydak’ların, İpek’lerin isimleri, resimleri ulusal basında çarşaf çarşaf yayınlanırken, Afyon’da iddianamenin mahkeme tarafından kabul edildiğinde: aynı isimler, istenilen cezalar bile yayınladığında neden gıkınız çıkmadı da, 10 yıl öncesine kadar lions olanların ve diğerleri gözaltına alınınca cartlamaya başladınız?
Neden filanca şahıs gözaltına alınmadı da, bu şahıslar gözaltına alındı? De bakalım hacı bozması; bu şahısların paralel yapıyla ilişkileri yoksa neden gözaltına alındılar?
Devletin istihbarat örgütü var. Paralel yapıyla ilişkisi devam edenleri tabi ki,  ortaya çıkartacak sorgulayacak, yargıya teslim edecek..
Nitekim, yüce yargı kararını verdi, çok kişiyi serbest bıraktı.. Ayrıca serbest bırakılmaları, soruşturmanın davanın bittiğini anlamına da gelmez..
Şimdi siz ve sizin gibi yalakalara soruyorum: savunduğunuz kişilerle ne ilişkiniz, ne menfaatiniz var?