Yılbaşı Hediyesi Seçerken Farklı Olmak İsteyenlere Özel Fikirler!

Yılbaşında ailecek yenen yemekler, arkadaşlarla gidilen geziler, en güzeli etrafta gülümseyen insanlar. Evet yılbaşı, geleceğe açılan bir kapı daha demek. Yeni hayaller kurma, yeni planlar yapıp, hayatta yeni bir düzen oluşturmak. Acı tatlı geride bıraktığımız yılı, gülümseyerek yolcu etmek ve yenisine çok daha pozitif başlayıp böylelikle kendimiz ve sevdiklerimiz için daha güzel bir gelecek kurmaya adım atmak demek. Zaten, pozitif düşünerek, ‘’İyi olacak!’’ diye attığımız her adım, bize hep daha güzel sonuçlar vermez mi? Bir de yılbaşı akşamlarının, olmazsa olmazı birbirimiz için hazırladığımız sürprizleri var ki, bu sürprizler pozitif düşünmek konusunda büyük bir rol üstleniyor. İş yerinde ve okullarda arkadaşlarımızla yaptığımız hediye çekilişleri, evlerimizde yılbaşı ağacının altına koyduğumuz ve ertesi sabah açılacak olan aile fertleri için hediye paketleri bizlere umutlu olmamız konusunda çok yardımcı oluyor. Sevdiğimiz insan için özenle hazırladığımız hediyeyi verdiğimizde ki, yüz ifadesi gerçekten paha biçilemez bir servet kazandırıyor. Tüm sevdikleriniz için özenle hazırlanmış en yaratıcı yılbaşı hediye konseptleri bodo.com’da sizleri bekliyor.

Yılbaşı hediye önerileri

Yüzleri gülümseten, şimdiye ve geleceğe dair büyük umutlar yaratan mutluluk saklı paketler bodo’da! Bodo, hediye alanında yaptığı deneyim devrimiyle, hediyeye bakışınızı değiştirecek. Bodo’yu tanımadan önce hediyeyi sadece obje olarak niteleyen tanımlar, eskide kalıyor. Çünkü hediye, kişiyi karşılıksız olarak yalnızca mutlu etmeyi amaçlayan dünyanın en güzel olgusudur. Ansızın, karşılıksız, beklentisiz, değer belirten ve yalnızca sevgi belirten bir şey kadar saf bir davranış başka ne olabilir ki? Bodo, yaşadığımız dönemin şartlarına, konfor ihtiyaçlarına, arzu ve zevklerine uygun olarak deneyim hediyeleri sizlere sunuyor. Ayrıca bu deneyimleri seçerken, hediyeyi vereceğiniz kişinin yalnızca genel ilgi alanlarını veya ilgi duyabileceği konuları bilmeniz yeterli. Hangi renk gülü daha çok sever? Küpe mi, bileklik mi? Gibi sorunlarla uğraşmanıza gerek yok. ‘’Sanat’’, ‘’Yemek Workshopları’’, ‘’Su Aktiviteleri’’, ‘’Oyunlar ve Partiler’’, ‘’Uçuşlar’’, ‘’Romantik’’, ‘’Aktivite’’, ‘’Adrenalin’’, ‘’Yeni Deneyim’’, ‘’Atış Deneyimi’’, ‘’Sürüş Deneyimi’’ gibi farklı kategoriler, hediye seçiminde size oldukça yardımcı olacak.

Yılbaşı hediye fikirleri

Sıkıcı klişe hediyeliklerden oldukça bunaldıysanız, bunlar sizin için eşsiz olacak! ‘’Avrupa Yakasında Çift Kişilik Masaj’’: Eşinizle baş başa, sağlıklı yıllara! ‘’Yunuslarla Yüzme’’: deniz canlılarının dünyasına, fazlasıyla meraklı kızınıza, hayal gibi bir deneyim yaşatacak. ‘’Çikolata Yapım Dersi’’: çikolata tutkunu kız kardeşiniz, akşamki atıştırmalıklarını eğlenerek hazırlansın. ‘’Avrupa Yakasında Sıcak Taş Masajı’’: Emekli olduğu halde dinlenmeye vakit ayırmayan babanıza, güzel bir dinlenme sebebi. ‘’Arkadaş Grubu için SUP Yoga’’: kız arkadaşlarınızla, bu yıla dinç ve yenilenmiş şekilde girmek için. ‘’Dolphinarium Gösterisi’’: ailecek keyifle izleyebileceğiniz, gününüzü renklendirecek deneyimlerden. Bodo ile yeni yılda, yeni tarzınızla fark yaratın.

Editör: Haber Merkezi