Voyage Torba Ziyaretçilerine Neler Vaat Ediyor?

Bodrum; yalnızca Türkiye’nin değil dünyanın en önemli tatil bölgelerinden birisi! Bodrum’da tatil yapma fikri dahi sizi ürkütebilir. Bilhassa konaklama ve yeme içme ücretlerinden korkuyor olabilirsiniz. Ancak, erken rezervasyon sayesinde bu korkularınızın hepsinin boşa çıkacağını bilmelisiniz.

Bodrum; bünyesinde birbirinden harika oteller barındırıyor. Onlardan birisi de Voyage Torba! Bu otelin müşterilerine her şey dahil konsepti ile hizmet verdiğini ifade edebiliriz. Siz de bu otele gitmeyi tercih ettiğiniz takdirde üç öğün yemeği ücretsiz bir şekilde yiyebilirsiniz. Buna ek olarak, otelin belirlemiş olduğu çok sayıda alkollü ve alkolsüz içecekten de ücretsiz bir şekilde yararlanabilirsiniz.

Voyage Torba Neden Tercih Edilmelidir?

Bu otelin her bir detayına yüzde yüz hayran kalacaksınız. Müşteri memnuniyetini olabilecek en iyi şekilde sağlamayı hedefleyen otel için rezervasyon yaptırmak bir hayli kolay! 444 90 60 numarasını arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz. Bunun yanı sıra, otele numaranızı bırakarak onların sizi aramasını da sağlayabilirsiniz. İlk olarak, otelin oda seçeneklerinden bahsedelim! Bu otel; hem ailelere hem de balayı çiftlerine uygun seçenekler sunar. Bünyesinde herkesin ihtiyacına hitap eden oda seçenekleri barındırır. Olive garden, olive superior, olive aile odası, olive garden aile odası, executive deniz tarafı, executive deniz tarafı aile odası, executive garden, executive garden aile odası, deluxe lagoon, deluxe lagoon aile odası, executive deniz manzaralı aile odası, executive deniz manzaralı dubleks, executive garden dubleks gibi seçenekler mevcuttur.

Voyage Torba; müşteri memnuniyetini en iyi şekilde sağlamak adına bünyesinde farklı restoran ve barlara da yer verir. Degusto ana restoran; otelin fark yaratan detayları arasında bulunur. Bu restoranda üç öğün yemeği açık büfe şeklinde yemek mümkündür. Birbirinden farklı menüleri bünyesinde barındırır. Glutensiz ve vegan menülerinin yanı sıra kişisel hassasiyetlere uygun özel menüler de hazırlanabilir. Ayrıca, Cuisine 24 isimli restoranı ile de fark yaratan bir oteldir. Burası; yedi gün 24 saat hizmet verir. Hatta, gün içerisinde belirli aralıklarla gözleme servisi dahi yapılır.

Voyage Torba Müşterilerine Hangi İmkanları Sunar?

Voyage Torba; yaz sezonunu Nisan ayının sonunda başlatır. Ayrıca, Ekim ayının ortasına kadar devam ettirir. Bebek ve çocuk dostu bir otel oluşu ciddi bir avantajdır. Bünyesinde çocuklara hitap eden çok sayıda aktiviteye yer verir. Ayrıca, harika bir balayı otelidir. Balayı çiftlerine özel indirimler ve sürprizler de vardır. Bunun yanı sıra, belirli bir yaşın üzerindeki insanların da herhangi bir rahatsızlık yaşamadan kalabilecekleri otellerden birisidir.

Voyage Torba; kum plajı ile de dikkat çeker. Ayrıca, Bodrum’un en kaliteli aquapark otellerinden birisidir. Müşterilerine ücretsiz internet ve otopark sunar. Ayrıca, açık havuzu sayesinde kaliteli zaman geçirmek mümkündür. Çocuk kulübü, çocuk oyun parkı ve daha birçok çocuk aktivite seçeneğinin de yer aldığını söylemek gerekir. Voyage Torba fiyat ve rezervasyon için tıklayınız.

Editör: Haber Merkezi