Tütü Etek

Tüllü ürünler her dönemde ilgiyle takip edilir. Etek dünyasında da tüller büyük önem arz eder. Tütü etek olarak adlandırılan tüllü etekler renkli ve pileli şekilde hazırlanır. Mini boyda bulunan bu etek türü isteğe göre uzun olarak da yapılır.

Tülün ana malzemesi olması ile hazırlanan tütü etek sadece özel günlerde değil, günlük yaşamda da tercih edilir. Bel kısmı lastikli olup çocuğun belini sıkmayacak şekilde hazırlanır. Böylece rahat bir kullanıma olanak verir.

Tütü Etek Kullanımı

Kız çocukları için tasarlanan tütü etek genellikle doğum günü ya da okul eğlencelerinde tercih edilir. Bunun yanı sıra renkliliği ve hafifliği ile rahatlığını seven çocuklar günlük olarak da kullanılır. Kabarık bir görüntüde bulunan tütü etekler prenses görünüm elde etmeye yarar.

Renkli tüllerin bir araya getirilmesi ile hazırlanan modelleri sade tişörtlerle kombinlemek gerekir. Genellikle tişört ile kullanımı yapılır. Renkli tütü eteklere ve fiyatlarına ulaşmak için https://www.breeze.com.tr/Kiz-Cocuk/Etek sayfasına bakarak siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi