Ticaretin Yeni Yüzü E-ticaret
01.07.2012 yürürlüğe giren kanun ile her firmalara internet sitesi kurma zorunluluğu getirilmiş böylece e-ticaret ülkemizde resmi olarak başlamıştır. Bu tarihten itibaren her firma internet sitesi kuracağı için artık rekabette internet ortamına taşınmıştır. Bu rekabet arasından sıyrılıp firmanın kendini tanıtması için de iyi bir e-ticaret programına sahip olması gerekir.
Bunun içinde artık firmaların hem bayileri ile hem de müşterileri ile internet üzerinden online pazarlama, satış, dağıtım, müşteri hizmetleri, reklam ve tedarik gibi hizmetleri sağlamak için B2C (firma – tüketici) ve B2B (firma – bayi) arası iletişimi sağlayan programlar geliştirilmiştir.
En İyi E-ticaret Programı
E-ticaret programları firmanın tüm iş akışını ve işlemlerini sağlayacağını için sorunsuz ve hatasız bir yazılıma sahip olarak hazırlanmalıdır. Bunun içinde http://www.projesoft.com.tr adresinde yer alan farklı E-ticaret programlarından birini seçebilirsiniz.
Bu programlar da yer alan SEO, LogoGo, Logo Tıger, Mikro muhasebe, Eta SQL ve Nebim gibi uygulamalarla 360 derece tam hizmet alabilirsiniz.
Editör: Haber Merkezi