Son Sınır Teknoloji GalaxyS6'da

Teknolojinin hayatımızda yeri doldurulamaz bir şekilde girmesiyle birlikte, özellikle bilgisayar ve telefonlarımızda markaların yoğun bir model savaşı başladı. Her markanın yeni modelleri, yeni teknolojiler çıkar çıkmaz üretilen yan ürünler ve alanının en iyisi olarak "amiral gemisi" adıyla sunulan modeller sürekli olarak kullandığımız cep telefonlarına sürekli yenilikler olarak sunulmaktadır. Bu alanda amiral gemisi sıfatını hak eden telefon modellerinden biri olan Samsung markasının Galaxy s6 modeli kalitesi ve artıları ile öne çıkıyor.

Teknik Özellikleri Ve Donanımı

Eski modellerine oranla daha hafif olarak kabul edilebilecek Galaxy s6, 138 gram ağırlığında ve 6.8 mm kalınlığı ile de tek elle kullanıma uygun olarak satışa sunulmakta.  Plastik yapıyı arkalarında bırakan Samsung ailesi cam ve metalin uyumunu kullanmayı daha uygun bularak başarılı bir dış yapıya imza atıyor bu modelde.

Arka yüzeyi tamamen cam olan Galaxy s6 Gorilla Glass ile korunarak neredeyse kırılamaz hale geliyor. Parmak izlerine karşı bir eylem sahibi olmayan bu modellerin arkalarında kirli bir görünüme neden olsa da, sağlamlık açısından en iyilerden biri olduğu için tercih edilmeye devam ediyor.

Güçlü optik sistemi ve 16 mp arka, 5 mp kamerasıyla dikkat çeken bu model, 4K video çekim, 720p ve 1080p kalitesiyle çekim yapabilmekte. Ön kamerasının geniş selfie, sanal çekim modu gibi özellikleriyle de ön kamerasına da dikkat çekiyor.

http://www.bizdeuygun.com/samsung-galaxy-s6.html adresinden en uygun fiyatlarıyla sahip olabileceğiniz Galaxy s6, sektördeki üstünlüğünü uzun süre koruyacakmış gibi görünüyor.

Editör: Haber Merkezi