Saten Sabahlık

Şıklığından ödün vermeyen kadınların tercihi elbette ki saten sabahlık olmaktadır. Canlı renkleri ile ciltte bıraktığı ipeksi yumuşaklık ile saten sabahlıkların zarifliğinize zariflik katacak birçok model ve rengi bulunmaktadır. Şıklık denilince akla gelen saten ve dantel birleşimi sabahlıkların çekiciliği küçük detaylarda gizlidir. Bel gölgesi, göğüs detayları ya da etek kısımlarına konumlandırılmış danteller ile birbirinden şık tasarımlar ortaya çıkmaktadır.

Gül kurusu, ekru, somon, vizon gibi doğal tonlar en çok tercih edilenler arasında yerini almıştır. Ayrı bir cazibe veren tonlar ile tasarlanmış çeşitli modellerin kırmızı, siyah, mavi gibi düz renkleri; petrol mavisi, fuşya, lila gibi canlı renkleri de bulunmaktadır. Çeşitli tasarım ve renkleri bulunan saten sabahlıklardan tarzınıza en çok yakışanı seçebilmeniz mümkün.

Saten Sabahlık Takımları

Her mevsim tercih edebileceğiniz saten sabahlık takımlarının ip askılı ve şortlu parçalarının yanı sıra büstiyerli, uzun pijama takımlı parçaları da bulunmaktadır. Sadece sabahlık olarak tercih edebileceğiniz gibi 3’lü takım olarak da satın alabilirsiniz. Farklı çeşitlerdeki saten sabahlık ve saten sabahlık takımlarını inceleyebilmeniz için https://www.dpumekatronik.com/saten-sabahlik sayfasına göz atmanızı tavsiye ederiz.

Editör: Haber Merkezi