Sangha Toplantı Salonları Başarılı Toplantı İçin İpuçlar Verdi
 
Günümüzde yapılan toplantıların sayısı, gelişen iş dünyasına paralel olarak geçmiş senelere göre çok daha artmış durumda. Kimi toplantılar şirket çalışanlarının katıldığı toplantılar olabileceği gibi, kimi toplantılar da şirket sahiplerinin, üst düzey yöneticilerin katılacağı toplantılar şeklinde düzenlenebiliyor. Yapılacak toplantılara bağlı kalarak katılımcıların günlük ve haftalık programlarını belirliyor olması, toplantıya katılanların zaman yönetimlerini çok daha dikkatli yapmaları gereğini ortaya koyuyor.
 
İşte bu noktada, toplantı için yapılan ön hazırlıkların kalitesinin önemi ve toplantının gerçekleştirileceği mekanın toplantının verimini arttıracak özelliklere sahip olması devreye giriyor. Toplantı gündeminin başarılı hazırlanması, katılımcıların doğru seçilmesi, toplantı zamanının etkili belirlenmesi yapılacak toplantının akışını etkiliyor. Tüm bu detayların yanı sıra toplantıya katılacakların bir araya getirileceği toplantı salonları belirlenirken titiz tercihler yapılması, katılımcıların toplantıya göstereceği ilginin şeklini etkileyebiliyor.
 
Sangha Toplantı Salonları, verimli toplantı yapmanın ipuçlarını verirken gündemin başarılı hazırlanması, katılımcıların doğru belirlenmesi ve toplantı için zamanın doğru seçilmesi kadar seçilen mekanının özelliklerinin de toplantıyı verimli kılacağını belirtiyor.
 
Sangha’ya göre bir toplantının etkin, ilgi çekici ve eğlenceli olması, rahat ve doğal ortamlarda yapılmasıyla da şekillenebiliyor. Katılımcılara doğayla baş başa kalabilecekleri ve huzurlu anlar geçirebilecekleri süreler sağlamak, verilen molalarda çay, kahve ve yemek keyfi yaparken onlara farklı bir konsept sunmak toplantıya katılanların motivasyonlarını arttırıyor.
 
Kısa süren toplantılarda katılımcıların dikkatinin dağılması ihtimali veya sıkılma oranları uzun süren toplantılara oranla daha düşüktür. Uzun sürecek toplantılarda katılımcıların yaşayabileceği olumsuzlukların giderilebilmesi açısından toplantı sürecinin buna yönelik tasarlanması gerekiyor.
 
Sangha’da katılımcılar, uzun süren görüşmelerden sonra, kahve molalarında temiz orman havası alabiliyor, içini rahatlatacak yeşillikleri seyrediyor, öğle yemeklerini doğanın içinde yiyerek yorgunluk atabiliyor.
 
Organize edeceğiniz toplantılar ve eğitimler için farklı bir mekan arıyorsanız Sangha’nın web sitesini inceleyebilir, www.sanghaegitimsalonlari.com adresinden bilgi alabilirsiniz. Sangha, toplantılarınız için birçok salon seçeneği sunmakta ve en iyi hizmeti vermeyi hedeflemektedir. Sangha eğitim salonları ve toplantı salonları, düzenleyeceğiniz toplantı ve eğitimleri daha verimli kılacak özelliklere sahip olması nedeniyle hem sizi hem de katılımcıları hoşnut edecektir.
 
 
Editör: Haber Merkezi