Saha Çalışanlarınızı Adım Adım İzleyebilirsiniz

Günümüzde pek çok firma, özellikle sahada aktif olarak görev alan çalışanlarına şirket araçlarını tahsis ediyorlar. Gün içinde birbirine uzak olan birçok farklı noktaya gitmek durumunda kalan çalışanların takibi de oldukça zor olabiliyordu. Çünkü bu durumu tamamen şirket çıkarları için kullananların dışında, art niyetli olarak kullanan çalışanlar olabiliyordu. Dolayısıyla verimi artırmak ve denetimi sağlayabilmek adına bazı yöntemler geliştirildi.

Masa Başından Aracınızı Kontrol Edebilirsiniz

Evet, geliştirilen yöntemler sayesinde aracınızı ofisinizde bilgisayar başına otururken bile rahatlıkla kontrol edebilir, durumunu sorgulayabilirsiniz. Son günlerde araç takip sistemiile ilgili olarak pek çok çözümler sunulmakta ve özellikle araç filosuna sahip firmaların sahadaki çalışanlarını kontrol edip, işlerin daha hızlı ilerlemesine yardımcı olmakta. Çalışanınızın şirket kurallarına uyup uymadığını, sorumluluklarını yerine getirip getirmediğini bu sistem sayesinde rahatlıkla denetleyebilirsiniz.

Araç Takip Sistemlerinin Diğer Avantajları Nelerdir?

Örneğin şirket araçları içim ilk dikkat edilen husus yakıt tüketimidir. Çalışanınızda olan şirket aracınızın çalışma saatleri dışında kullanılıp kullanılmadığını takip ederek gereksiz yakıt tüketiminin önüne geçebilirsiniz. Bu da şirketiniz için ciddi anlamda yapılan bir tasarruf anlamına gelir. Hatta buna bağlı olarak araçlarınızın kullanım süreleri de uzayacaktır. Bir diğer nokta da, kişinin aracı hız sınırlarını ihlal ederek mi kullanıyor yoksa trafik kurallarına uymayarak hem kendi hem de başka insanların hayatını da tehlikeye mi sokuyor gibi soruların cevabını da rahatlıkla bulabilirsiniz.

Bu ve buna benzer daha birçok detayların ışığında, her birinin aslında hem maddi hem de manevi anlamda ne kadar önemli olduklarını anlayabiliyoruz. Sizlerde araç takip sistemihakkında daha fazla bilgi edinmek ve şuan aklınıza gelmeyen ama çok işinize yarayacak olan birçok detay ile ilgili bilgi edinmek için  http://piranha.com.tr/arac-takip/sitesini ziyaret edebilirsiniz. Orada firmanın sunduğu üstün hizmet anlayışından siz de faydalanabileceğiniz gibi, iş veriminizin arttığını ve saha çalışanlarınızı rahatlıkla denetleyebileceğinizi göreceksiniz.

Editör: Haber Merkezi