PERKOTEK PDKS SİSTEMİ FİYATLARI

PDKS Programı Ve Kolaylıkları

PDKS programı personellerin işe giriş saatlerini kontrol amaçlı bir sistemdir. PDKS personel devam kontrol sistemi demektir. Firmanın içinde belirli bölgelere yerleştirilen parmak okuyucular, yüz tanımlayıcılar, kart okuyucular yardımı ile firma çalışanların takibi sağlanmaktadır. PDKS personellerin ise giriş saatleri geç gelip gelmediklerini fazla mesai yapıp yapmadıkları erken çıkışlarını kontrol altına almak amaçlı kontrol sistemidir. PDKS firma çalışanların kayıp zamanlarının olmamasını alacaklarının kalmamasını sağlayan düzenleyici bir programdır.

PDKS programı avantajları, PDKS programı ile firma her çalışanını ayrı ayrı takip etmek zorunda kalmamaktadır. Kim geç kaldı kim çok çalıştı gibi konulara takılmadan personel takip programı ile bunlara hakim olabilmekte ve maaş kesintisi veya mesai ilavelerini yapabilmektedir. Günümüzde kurumsal tüm firmalar bu tür PDKS programı kullanımını etkin şekilde yapmaktadır çünkü günümüz yoğun temposunda personel takibi yapılabilecek vakit kalmamaktadır ve vakitten tasarruf da önemli bir etkendir. Bu nedenlerden ötürü bir Pdks cihazı programı şirketlerin kolay ve hızlı personel takibi yapabilmelerini sağlamaktadır. Personel takip donanımları çok çeşitli olmaktadır. Kart okuyucuların kendi içinde birçok modeli aynı şekilde parmak okuyucuların kendi içinde birçok farklı modeli bulunmaktadır. Bunları firmaların kendine en uygun modeli seçebilmesinde büyük kolaylık sağlamaktadır.

Yüzlerce Yüzün İmzası

İnsan nüfusunun artması, bir arada ve düzenli olarak işletilmesi gereken sistemler ve düzenin devamlılığını sağlayabilmek için gerekli güvenlik koşullarına ihtiyaç duyulması geniş bilgi ağlarına yeni databes yol açmıştır. Günümüzde yüzlerce insanın bir arada olması gereken iş yerleri, yemekhaneler, cezaevleri veya otoparklar hem gelip giden insanları hem de bu insanlara ait bazı bilgileri depolayarak bir takım çıkarımlar yapmaya ihtiyaç duyuyor. Bu çıkarımlar sayesinde genel alışkanlıklardan, bütçe hesaplamalarına kadar pek çok işlem tek bir tuşla yapılabiliyor.

Ancak kullanılan sistemin doğruluğu çalışmanın doğru raporlanabilmesi için çok önemli. Özellikle güvenlik açıklarının olmaması ve teknik alt yapısı kullanım kolaylığını arttırıyor ve yaygınlaştırıyor. Artık güncel teknolojiyi takip ederek mükemmel sonuca ulaşmak isteyen her işletme yüz tanıma sistemi kullanıyor. Yirmi bin yüz tanıma kapasitesi ve bir saniyenin altında yüz okuma kabiliyeti ile bu sistem en güvenilir ve doğru kontrol sistemi olarak kabul edilmeye başladı. Yüz tanıma sistemi fiyatları sistemi iki yüz bin yüzü hafızasında depolayabiliyor. Yani ülkenin birçok yerine dağılmış bir işletmeniz varsa, çalışan yüzlerce kişinin vardiyalarını kontrol etmekte zorlanıyorsanız ve gerçekten o an orada olduklarından emin olamıyorsanız bu sistemin size sunacağı imkanlardan hemen faydalanmalısınız. Çünkü bu sistem ile hem geçmiş verileri depolayabilecek hem de uzun süreli verilerini arşivleyebileceksiniz.

Böylece manyetik kart, imza veya şifreleme gibi hem ekstra maliyet çıkaran sistemlerden hem de hata payı yüksek ve güvenliği düşük sonuçlardan kurtulmuş olacaksınız.

Uygulaması Basit, Takibi Kolay En Avantajlı Sistem

İş yerlerinde olmasının yanı sıra özellikle stadyum gibi sık sık kalabalık giriş çıkışların yapıldığı yerlerde turnikeli geçiş kontrol sistemleri uygulamasından daha fazla faydalanılmaktadır. Öncelikle bu sistemler ile ilgili bilinmesi gereken iki farklı türde turnike olduğudur. Yani biri serbest olan daha doğrusu herkesin geçişine izin veren diğeri de, tetikleyen bir unsur ile çalışan turnikelerdir.

Yani yüz tanıma, parmak izi okuma ya da kart okutma gibi yöntemler ile çalışanlar. Bunlar ilgili cihazları ile birlikte turnikeye monte edilir ve sadece bu cihaza kayıtlı olanların geçişine izin verilir. Bu kayıtlı kişilere geçiş izni verdiğinde turnikenin kolları kısa bir süreliğine açılır ve kişi geçtikten ve süre dolduktan sonra kollar kendini cihaza kayıtlı yeni birinin gelmesine kadar kilitler. Dolayısıyla cihaza kayıtlı olmayan herhangi birinin turnikeden geçmesi mümkün olmayacaktır.

Tetikleyen ile çalışan turnike fiyatları geçiş kontrol sistemleri genelde düzeni sağlamanın yanı sıra güvenliği sağlamak adına kullanılır. Örneğin bir şirkette sadece belli yöneticilerin girebileceği bir bölüme isteyen herkesin girmesine engel olmanın en kolay ve en garantili yöntemi budur. Yemekhane giriş-çıkışlarında, wc giriş çıkılarında olmak üzere birçok alanda kullanabileceğiniz gibi, kuracağınız yazılım programı ile online olarak kimin hangi turnikeden ne zaman geçtiğini bile takip edebilirsiniz. Turnike sistemlerinin en çok tercih edilen sebeplerinden biri de budur.

Editör: Haber Merkezi