PERKOTEK PARMAK İZİ PDKS SİSTEMİ

PERSONEL TAKİP SİSTEMİ

Yönetiminde bulunduğunuz firmanın çalışanlarını garantili bir şekilde takip ederek, gelip gitme durumlarını profesyonel olarak sisteme kaydetmek için, günümüzde birçok şirkte kullanılan yüz tanıma sistemleri personel takip sistemini sizde firmanızın yararına kullanmak için acele etmelisiniz. Personeliniz hakkında istediğiniz bilgi ve data sistemlerine en güvenilir şekilde erişmek istiyorsanız bu sistemi kurdurmalı ve yetkiler kişilerce analizinin nasıl yapıldığını öğrenerek bu sisteme bir an önce uyum sağlamalısınız.

Sistem bilgisayar üzerinde yürütülür ve yetkili kişilerce paylaşılan şifre ile ilerleme kaydeder. Herhangi bir personelin ilgisi ve bağlantı olmadan yapılan işlemlerde, yetki verilen kişilerce kontrol edilmektedir. Personelin PERKOTEK departmanına göre bölümler oluşturulur ve kişiye özel sistemler geliştirilir. Parmak tanımlama sistemi, kart okuyucu sistem veya daha da teknolojik olan yüz tanımlama sistemleri alternatifleri mevcuttur. Şirketinizin büyüklüğüne ve çalışan sayınıza göre kararlık gösterebilirsiniz. Parmak izi sistemi raporlama sistemi ile çalışan cihaz, hata verme veya yanılma gibi olasılıkları olmaksızın çalışmaktadır.

Tamamen bilgisayar biyometrik sistemi üzerinde kurulan cihazın sorun oluşturma gibi bir alternatifi yoktur. Bu durumda sizin personelinizi gönül rahatlığıyla değerlendirmenize yardımcı olmaktadır. Şirketinizin vizyonu için bu sistemi kurarak, güvenlik ağınıza bir yenisini ekler ve huzurla sisteminizin ilerlemesine yardımcı olursunuz. Kesinlikle bu sistem hakkında bilgi almak için müşteri temsilcisinden randevu alıp, teşhis için gelip raporlama sistemi ile sizlere sunum yapmasını sağlayınız.

Ekonomik Yüz Tanımam Sistemleri Sadece Bu Sitede Sizleri Bekliyor

Bugün genellikle kurumsal yapıda ki firmaların bir çok bölümünde personel takibi ve giriş çıkış yetkisi verilmesi yönünde yüz tanıma sistemleri kullanılmaktadır. Bunun için sizlerde hemen bir tedarik gerçekleştirmek istiyorsanız, birbirinden farklı modelleri ve yazılımları sizlere sunan firmamızı tercih edebilir ve gerekli olan bütün bilgileri de böylece elde etmeyi başarabilirsiniz.

Sizlerde tarafsız ve doğru bir hizmeti almak adına senelerden beri bu sektörde çalışmalarını sürdüren şirketimiz ile süreci kontrol altında tutabilirsiniz. Bizi sadece kaliteli ve elit bir hizmet için değil, aynı zamanda yüz tanıma sistemi fiyatı noktasında da her daim uygun bedeller ödemeniz içinde tercih edebilirsiniz. Böylece ülke genelinde sizlere hesaplı ve karlı çıkacağınız bir alışverişe de imza attığınızı görebilirsiniz.

İşlerinizi ve beklentilerinizi oldukça iyi bir şekilde giderecek olan ve sizin daha güvenilir alanlara sahip olmanızı tanıyacak bu hizmet karşılığında bizden sürekli olarak destek alabileceğinizi de ifade edelim. Ülkenin her noktasına bu yönde bir hizmet sunmak için çalışmalarımıza devam ettiğimizi, sadece belirli dönemler değil, yılın her ayı tahmin ettiğinizden çok daha özel Şifreli kapı kilidi sistemi fiyatı fırsatları ile sizleri mutlu edeceğimizi de biliniz. Yetkili arkadaşlarımızla temas kurmak ve daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebileceğiniz yolları da sitemiz içerisinde bulabilirsiniz. Güvenilir ve eşsiz hizmet için biz buradayız.

Stadyum Turnikesi

Futboldan keyif alanların sayısı hiç de azımsanacak gibi değildir. Her hafta sonu binlerce kişinin maç izlemek için stadyumlara akın ettiğini düşünürsek taraftar sayısını belki tahmin edebiliriz. Binlerce kişiyi bir arada tutan bağ futbol ama buluşma yeri stadyum olunca ister istemez güvenlik önlemlerinin de maksimum düzeyde olması gerekir. Sadece futbol olarak değerlendirmemek de lazım elbette stadyumlar çeşitli amaçlarla kullanıldığından herkes için bu güvenlik önlemleri çok önemlidir. Giriş çıkışlarda gerekli kontrollerin yapılması büyük bir güvenlik açığını kapatacaktır. Bu amaçla Stadyum Turnikesi kullanılması çok doğru bir karar olacaktır.

Stadyum girişlerinde boy dedektörleri kullanılır, kişilerin üzerindeki tehlikeli cisimlerin algılanmasında bu dedektörlerden faydalanılır. Geçiş yapan kişinin stadyuma giriş yapabilmesi için bu sistemi kullanması gerekir bu sayede güvenliği tehdit edebilecek kaçak girişler de önlenmiş olur. Stadyum Turnikesi boy dedektöründen geçen kişinin bilet kontrolü ve gerekli aramalar yapıldıktan sonra geçişe izin verildiğinde devreye girer. Kolay montajı ve hemen devreye alınabilmesi ise bu sistemin avantajlarından biridir.

Stadyum x ray kaliteli ve paslanmaz çelik malzeme kullanılarak üretilmiştir. Mevsim koşullarına dayanıklıdır, açık havada kullanıma elverişlidir. Diğer yandan diğer güvenlik sistemleri ile birlikte çalışabilir yani kartlı, parmak izi veya şifreli giriş sistemleriyle kullanılabilir. Bu sistemlerin izin vermesi ile turnike geçişi yapılabilir. Stadyum girişlerinde kilitli olarak tutulan turnikeler çıkış durumunda ise açık pozisyona getirilebilirler.

Editör: Haber Merkezi