Paykwiknedir ?

Online ödeme seçeneği paykwik nedir, sanal para paykwik nedir ve paykwik kod nedir; Bu sorular son dönemde google’da sıklıkla aranmış olarak görünmektedir. Konu hakkında merak edilen cevapları aynı yerde toplayarak sizlere bilgi vermek, ihtiyaç halinde resmi paykwik kart bayisi olarak, satın almanıza yardımcı olmak istemekteyiz. Paykwik nedir sorusuna isterseniz bir de birlikte bakıp, sıkça sorulan soruları yeniden cevaplayalım.

Kart adı altında geçmesine rağmen size plastik bir kart gönderilmez, sadece kartın üzerinde yazan paykwik kodu size ulaştırılır ve istediğiniz sitede çok daha hızlı kullanmanıza olanak sağlamaktadır. Bu sayede uzun süreler beklemek yerine hızlı ödeme yapma ayrıcalığından faydalanabilirsiniz.

Ön ödemeli olan paykwik kartınızı, site üzerinden açtığınız hesapta bakiye gibi kullanabilir ya da sepetinizi tamamladığınız son aşamada kodunuzla ödeme yapabilirsiniz. Paykwik nedir sorusu için belirtilmesi gereken detaylardan bir diğeri de, aldığınız bu kart kodunun size özel basılması ve hiç bir şekilde güvenlik açığının olmamasıdır. Siz kart kodunuzu 3. bir kişi ile paylaşmadığınız sürece paykwik kartın tam 1 sene kullanım süresi vardır.

Paykwik nasıl alınır ?

Paykwik nasıl alınır sorusu son dönemde internet üzerinde en çok aratılan soruların başında gelmektedir. Aynı şekilde sitelerimiz üzerinden gelen ziyaretçilerimiz de nasıl alacaklarını sordukları için, bu konudaki sorulara genel bir bilgilendirme yazısı yazmanın, doğru olacağına karar verdik. Gelin birlikte paykwik nasıl alınır, adım adım yeniden üzerinden geçelim. Öncelikle sitemiz üzerinden almak istediğiniz paykwik kart için bir tutar seçmeniz gerekmektedir. Şöyle ki, paykwik kart için belirlenmiş hazır tutarlar mevcuttur ve direkt olarak bu tutarlardan kendinize uygun olanı seçerek paykwik kart alabilirsiniz.

Bu bahsettiğimiz tutarlar genelde paykwik fiyatları listesi olarak geçmektedir ve her bayinin kendine göre bir fiyat seçeneği mevcuttur. Biz uzun yıllardır hizmet veren resmi bir bayi olduğumuz için daha uygun paykwik kart fiyatları ile yardımcı olabilmekteyiz. Peki fiyatlardan seçtikten sonra paykwik nasıl alınır, işlem nasıl devam ediyor derseniz, sizi şu şekilde yönlendirmeye devam edebiliriz: seçtiğiniz kart tutarına denk türk lirasını bize havale olarak göndermeniz gerekmektedir. Sitemiz üzerinden paykwik kart fiyatlarımızı görüp havale yapacağınız tutarı belirledikten sonra, bize ulaşabilir, yatırmak istediğiniz banka hesabını bizden isteyebilirsiniz.

Örnek ile tarif etmemiz gerekirse : 10€ lukpaykwik kart almak için bize 80 TL havale göndermeniz gereklidir. Havaleden sonra bize haber vermeniz ile devam eden işleminiz, çalışma arkadaşlarımız tarafından kontrol edilip, size aldığınız paykwik kart kodunun gönderilmesi ile son bulmaktadır. Bu esnada eğer aklınıza paykwik nasıl alınır benzeri bir soru gelirse, konu hakkında uzman olan arkadaşlarımıza danışabilirsiniz. Nasıl alınır sorusu için bu yazılanlar dışında sormak istediğiniz başka bir ödeme yöntemi varsa, yine müşteri hizmetlerimizden bilgi alabilirsiniz. Kredi kartı, mobil ödeme ya da bankamatikten para yatırarak paykwik nasıl alınır, sorabileceğiniz sorulara benzer bir kaç örnektir.

Editör: Haber Merkezi